Către Inspectoratul de Poliție

Subsemnatul Bodin Florin Ciprian, domiciliat în Arad, str. Pionierilor. Nr. 51, Bl. 56, Sc. D, Et. III, Ap. 13, victimă a patru grupuri infracționale care au supravegheat atât locuința unde sunt domiciliat la mama mea Telepoczki Elvira cât și sisteme informatice din apartamentul care este proprietatea mamei, precizez căci am formulat o plângere penală în Septembrie 2014 formulată online prin situl politiaromana.ro cât și două petiții în anii 2015 și 2016, care au fost analizate de biroul de la I.J.P. Arad al Arad Serviciului „Criminalitate Informatic㔠al Brigadei pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara. Uimit în anul 2014 cum tehnologia lor trecea carcasa tip „tower” de fer unui sistem informatic model DeLUX M95 am formulat o plângere penală în care arătam cum produc interoperabilități unor procese și disfuncționalități unor procesoare, dar și în unele declarații am arătat cum că cauzau disfuncționalități ale sursei de alimentare model ATX P4 400-550W (cu LM324N-LM339N) și mai exemplific la pagina 17 și disfuncționalitate logică la un hard disc de 250GB pe care în urma preluării unor funcții BIOS era identificat de 230GB dacă ecranam EP-ROM-ul era iar de 250GB.
Am menționat în petiții părerea mea căci eu am folosit o versiune de firmware care provenea de pe un forum al rușilor care permitea să pun procesoare pe același socket pentru laptop tip Mobile iar ei foloseau versiunea originală de firmware pentru EP-ROM care era venită cu placa de la București unde am fost cu trenul însoțit de cineva de la poliție în Ianuarie 2009 și am preluato de la un domn Claudiu Popovici. Păcălirea lor era rescriind mai multe EP-ROM-uri pe sistemul mamei care era identic și înlocuind acel EP-ROM cu tot cu firmware-ul nou și prin lipirea unei monede ca să nu poată lua acea versiune cu care mergea bine hard discul nou. Așa cum am menționat în petiții și voi detalia în paginile următoare în 2009 am trimis hard discul la garanție și în Martie 2010 când a venit unul nou am avut pene de curent căci se schimbau stâlpii de înaltă tensiune care au fost introduși prin țevi și cum eu începeam să partiționez hard-discul cu CD-ul Linux Ubuntu Live User Sesion și programul GParted s-au creat sectoare BAD de la șoc iar după ce am fost sfătuit de la Enel să nu folosesc dimineața calculatoare am făcut prima partiție la sfârșitul spațiului liber, exact acolo unde se pierd 20GB și astfel o partiție de 60GB face „cross-link” la datele care trec peste 40GB spațiu ocupat. Am luat totodată decizia să pun de formă Linux Ubuntu pe partiția de la începutul spațiului liber deoarece nu planificam să folosesc Linux doar să testez unele programe pentru mai multe sisteme de operare ori situri web care le alcătuiesc și mă temeam căci un upgrade la o versiune viitoare ar putea mări spațiul cu sectoare BAD. Părerea mea, dar, este căci o parte din ei erau influențați de cei care înțelegeau ce probleme mai are acel hard disc ca să creadă că intenționat folosesc acel spațiu opțional liber de la sfârșit care nu are sectoare BAD pentru partiția Windows ca să fiu incompatibil cu ei care restricționează 20GB cu acel soft rootkit al lor care îl recuperam parțial cu „scandisk.exe” în MS-DOS 7.10 și nu ca să-mi menajez hard discul, și mi-ar recomanda să am un singur sistem de operare în speranța să mut partiția cu Windows la începutul spațiului opțional liber, iar cei care îi influențau sperau ca să scap din vedere să menajez hard discul care fiind de capacitate mare atunci nu-i puteam face Upgrade cu unul nou din lipsă de fonduri.
În plângerea formulată online am arătat sfera blocurilor din jur unde se cazau cei care mă supravegheau căci unii din ei temându-se probabil că-i pot identifica nu se cazau în scara de bloc unde locuim ci la blocul 77, 78, 79, și bl. 57 sc. B, bl. 56 Sc. G, F, E. De exemplu la scara E se cazau pe coloana alăturată scării D de obicei la ap. 14 sau 18 iar la scara D uneori la apartamentele 6, 9, 10, și la etajul 4 la 16, 17, 18, 19, și cei vinovați au fost clasificați atunci ca „persoane necunoscute”. Trebuie menționat căci persoanele chiriașe ori proprietari care de atunci a primit în gazdă astfel de „persoane necunoscute” nu doar că nu mai pot conviețui social cu mine față de care consideră c㠄sunt vinovați” ci au rămas programate având în discuțiile lor „Să ne scăpăm de ăsta de aici!”.
În primele petiții, din 28 Iulie 2015 – înregistrată cu nr. 1056505 și respectiv din 5 August 2015 – înregistrată cu nr. 1056525, am relatat o înșiruire de evenimente care au început în August 1995 când am făcut declarații contra propunerii unor prieteni de familie să participăm într-un grup de gălăgioși care trebuia să facă gălăgie cuiva care va refuza acte biometrice. Și unii din acești prieteni de familie au încercat fie să mă omoare ori fie să mă interneze într-o secție de psihiatrie, abuzând de bani colectați de ceilalți care erau de bună credință, în luna Februarie a anului 1996 când eram post-operator internat în Secția de Reanimare a Spitalului Clinic Municipal din Arad, folosindu-se de o asistentă și de medicul chirurg, așa cum am arătat detaliat în petiții, și am primit în urma acelei mite de 200 mărci germane două zile potasiu în perfuzabil la care s-a spus că sunt alergic când am făcut frisoane, deși până la injectarea unei anumite substanțe care a colorat spre verde lichidul nu mi s-au înnegrit venele la mână și eram cald.
Apoi am înșiruit în petiții evenimente din anul 2000 când au reînceput acțiunile contra mea, și înșiruirea a fost însoțită de dovezi într-o sesizare din 14 martie 2017 care constau în acte medicale și o adeverință de la servici care arată bolile provocate cu tehnologia lor cu care îmi supravegheau apartamentul care au condus la internări la Secția de Interne a Spitalului Clinic Municipal și 95 de zile de conced medical, care au condus la decizia mea să demisionez renunțând la servici să continui studiile la Facultatea de inginerie la Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.
Apoi am continuat cu acțiunile de supraveghere la sfârșitul facultății când mi-am realizat și tehnoredactat proiectul de licență atât eu cât și doi colegi și eu am slăbit sub 50 kg care sunt necesare la 176 cm înălțime pentru a fi subponderal la fel ca în anul 2000 când aceasta a necesitat să fiu ținut sub supraveghere medicală și puteam pierde examenul de licență. Aceasta se vede din poza de pe diploma de inginer unde cu greu puteam să stau drept în fața obiectivului aparatului foto.
Am continuat în petiții înșiruirea evenimentelor sărind la colaborarea cu SC. Nega Computer SRL din anul 2002 și anume în petiția din 19 Mai 2016, înregistrată cu nr. 7230 și în sesizarea din 22 Mai 2017, înregistrată cu nr. 7553, unde am avut contract de muncă 3 luni la începutul anului 2003 dar am lucrat 6 luni, specificând persoanele cu care am avut relație de servici dar și o infracțiune care ma făcut să mă răzgândesc să lucrez la firmă și să mai colaborez cu persoane care nu au nivelul meu de studii și am menționat despre cauza de pe contract care cerea să nu lucrăm, probabil ca angajați la alte firme concurente, în același domeniu de activitate 6 luni de la încheierea colaborării și nu de la încheierea contractului. Menționez că Eric Mezei și Monica Selejan le-au cerut să nu vină la servici la unul din colegii care lucra cu ei și la unul care lucra în spate cu mine în ziua favorizând să se sustragă o componentă în valoare de cam 150RON și apoi ea a împiedicat ca clientul să vină în timpul orelor de servici după componentă folosind telefonul de la birou prin care vorbea cu un prieten ținând linia ocupată în timp ce noi doi asamblam trei sisteme. În luna care urma până m-am hotărât să demisionez era mama mea era post-operator internată la Spitalul Matern din Arad și am avut pentru ea o mică datorie de achitat și în plus am mai intrat în adversitate și cu Szarvas Carol care a aflat dintr-o discuție căci mama mea s-a asociat între 1991-1996 cu dl. Boros Vasile și probabil știa de acțiunile lor din 1995-1996 și doar atunci ma identificat corect.
Totodată am aflat căci Petrea Dumitru zis și „Tic㔠și Simona se aflau în relație colegială cu cu acest coleg și că cei doi erau camarazi la Subcetate la evenimentele din Decembrie 1989 când eu, Bodin Florin Ciprian am ajuns cu doi vecini, Swigel Silviu și Codorean Sabin sub o boltă de gloanțe trase cu mitraliere peste splaiul de lângă podul Decebal și lângă Hotel Park pe fondul retragerii soților Ceușescu din piața unde au fost blamați și unde am asistat neputincioși la moartea dl. Toth Sandor care a fost pus pe zidul de beton de unde a căzut și și-a dat ultima suflare în timp ce noi ne-am sfătuit ce să facem și am făcut gălăgie celor de la balcon ca medicul să revină și cel rănit să fie consultat de medic pentru a determina dacă sigur nu avea puls și dacă medicul avea în husa de la pantalon pistol ori stetoscop mă convingea că era medic. Plecând prin dedesubtul podului ne-am prefăcut că căutăm plumb de la gloanțe și pe fondul că nu găseam ne-am prefăcut că erau „cărăbuși de MAI” și ne-am ținut podul palmelor să determinăm care din noi suntem mai vrednici să ne trecem prin dedesubtul podului peste țevi căci spunea Codorean Sabin „Să trecem dincolo și să-i rugăm să oprească tragerea.” dar eu i-am spus „Nu avem de ce să ne susținem la îndoirea țevilor și să sărim jos fără să ne lovim prea tare ca să continuăm drumul.” gândindu-mă că avem să ne confruntăm cu mai multe până ca cei de acolo să cedeze și nu doar prin simplă discuție s-ar lăsa convinși. În acel moment am avut lapsus unde era Silviu câteva secunde fiind probabil psihic influențați să analizăm dacă putem trece. La fel ajunși în Orășelul Copiilor care este în spate la hotel am avut momente când am fost influențați și am vizualizat persoanele din fața primăriei iar cei doi au făcut presiuni să mergem și noi iar eu am amintit de omul căzut pe splai și că cei de la balcon printre altele spuneau „Mergeți copii acasă căci este revoluție și un om a murit aici.” ceea ce ia convins să ne întoarcem. Nu știam în acest moment în care tancurile treceau pe pod căci P.D. și colegii lui pe care și consideram nesuferiți cu doi ani înainte pentru PS. care era urmărită de ei când venea la blocurile P2-P3 din spate la Arădeanca unde mai stăteam și eu ziua.
Menționez căci fiul fostei proprietare a apartamentului 17 din scara de bloc unde locuiesc eu și mama mea (P.F.A.) când mi-a vorbit de ei în ultimul an când au locuit în apartament a spus doar „-Te rog să nu-i faci probleme la maică-mea (P.S.) din cauza lui ăla”, moment în care mi-am dat seama căci familia lui ar putea fi sechestrată și apartamentul folosit în mod abuziv.
Menționez căci prima dată am suspectat căci familia Petrea ar putea fi nevinovați în anul 2010 când într-o zi am revenit de pe acoperiș unde analizam un apartament de la blocul 79 de unde cineva supraveghea mai multe apartamente urmărind luptele dintre noi în blocul 56 și în momentul în care am sărit lăsând de pe scară am lăsat ușa să cadă sus și având bocanci s-a speriat domnul P.D. care a apucato pe doamna P.S. de mână și a început să repete bâlbâindu-se: „Am angajat un detectiv particular” și a treia oară când a repetat la tras în apartament un individ și el a traso pe soția lui iar eu am putut vedea separeul din „PFL” care făcea să arate apartamentul ca o boxă din pivniță și câteva țevi care duceau la un fel de sobă care era în acel an în camera mică.
Totodată menționez căci fostul proprietar (P.D.) dacă chiar este vinovat probabil ar putea fi grațiat de Președintele României fiind considerat erou fiindcă a dezertat de la Subcetate în Decembrie 1989 când au fugit soții Ceușescu la câteva ore spre asfințit și în lipsa lui s-a creat un dezechilibru psihic între cadeții care trăgeau cu mitraliere peste oraș care a condus la discuții cu ofițerii superiori și la oprirea tragerii. Menționez căci eu cu încă doi băieți din scara de bloc am fost dimineața la ora 11 la podul Decebal și un om a fost împușcat și a murit înaintea mea și ne-am oprit apoi de două ori la acel pod unde se putea vedea cel mai bine acea ploaie de gloanțe.
Totodată când colegul Szarvas Carol ma identificat după discuția de la servici căci eram acel copil despre care au auzit fie de la dl. Boros ori fie de la Petrea a avut schimbată expresia facială și se frământa. Apoi ca urmare a identificării s-au prefăcut că aveau un hard disc stricat de la o firmă de contabilitate și mi-au cerut special ca departe să nu-l duc la firmă dar deoarece eram pe cale să demisionez și nu prea aveam bani și din cauza bolii mamei care a fost internată post-operator la matern aveam, dar, doar un Compaq Prolinea 4/33s cu procesor de 117Mhz dar la care nu permitea firmware-ul care era mai vechi de 1999 să pun decât un hard disc mai mic de 10GB și l-am dus la servici unde după orele de servici am făcut excepție să rămânem și așteptându-l pe dl. Szarvas ma identificat patronul că făceam copie de siguranță și a luat legătura cu ei și probabil s-au restrâns cercurile celor care mă identificau.
Am făcut în petiții legătură prin HDD-ul Samsung Puma 20GB cumpărat la sfârșitul anului 2002 pe care mă identificau cei care s-au asociat cu unii colegi de la firmă când am demisionat și când s-a format al III-lea grup care mă supravegheau și care încercau să preia afacerea cu calculatoare de la firmă și patronul mă considera "cu cuțitul pe la spate" în Septembrie 2003 așa cum am arătat în sursa unui e-mail inclus în sesizări cu cei care mă identificau când am avut problemă aparent de garanție cu HDD-ul WD 250GB în anul 2009.
Am continuat să înșirui în petiții căci încercând să mă reprofilez, după demisie, în programare și web-design și lucrând ca voluntar într-un proiect online de la un amic unde am contribuit pentru internet și curent și unde nu am fost supravegheați în 2003 însă au accesat sistemul informatic în apartamentul în care suntem domiciliați eu și mama mea Telepoczki Elvira, același pe care mi-am făcut proiectul de diplomă care avea inițial 24MB RAM și apoi 32MB RAM. Au supravegheat sistemele informatice cu ori fără internet la servici în anul 2002 și 2003 și deja știam căci este posibil chiar să blocheze CD-ROM tip audio-player conectat la o sursă fără sistem informatic căci uneori puneam mai mult plumb când le depanam pe o tăbliță internă care uneori rezolva acel aparent defect. De la cel amic duceam acasă pe floppy disc mesajele pe care apoi le importam cu Outlook Express până în anul 2005 când am avut deja internet de acasă.
La sfârșitul verii anului 2003 am observat persoane străine care desfășurau activități în scara de bloc așa cum am menționat în petiții pe fondul unor întâlniri de rugăciune pentru mama care era externată post-operator din spital și avea stări în care transpira până avea toate hainele ude ața cum și eu am din 2014 când am formulat plângerea penală când mi se deschide prostata de la iradiere. În luna Decembrie am identificat schimbări în ap. 17 urcându-mă după două pungi de vinete congelate pentru salată de revelion care le-am păstrat în congelatorul lor și s-a ajuns ca să facă din lemn presar și melaminat alb (PFL) un perete fals care apoi a devenit o cameră denumită de copii „camera ascuns㔠și de noul proprietar „házi colna” (colnă casei).
În anul 2004 m-am prefăcut pentru familia Petrea că am probleme psihice crezând că se scapă de acele persoane care nu știam dacă erau infractori, de la serviciile de securitate ori de la armată. Apoi în 2005 am încercat iar la început de an dar au avut prea mulți oameni la secția de psihiatrie și abia am reușit să rezist de la efectele secundare provocate de medicația care la externare am continuat să o iau într-o doză din ce în ce mai mică până în anul 2006 când a trebuit să mă opresc complet pentru probleme epidermice netratate care altfel nu se puteau rezolva căci se trăgeau de la medicație.
În anul 2006 nu am avut de specificat aproape nimic deoarece mă credeau „bolnav psihic” și m-au lăsat să fac orice doream atât în viața zilnică cât și pe sistemele informatice. Astfel am colaborat cu Misiunea Exodus, am devenit colaborator phpbb.ro, am preluat portalul Mx-Publisher CMS care înainte se numea Mx-System sau mxBB ca să îmi public pe un anumit domeniu peste 10 ani proiectele biblice la care am început să lucrez în paralel, am început colaborarea la sfârșitul anului cu Misiunea Intercer pentru găzduirea unui sit care avea moto „apărarea valorilor biblice” (sau creștine) și am refuzat ca să-l gărduiesc pe domeniu „.ro” care era pe viață și denumirea era „caleacrestina” iar eu eram credincios mesianic, ca apoi să-l poată cumpăra pe „.ro” o altă persoană care era credința creștină, și în orice făceam nu mi se făcea presiuni și nici batjocuri.
Am continuat să înșirui în petiții evenimentele din anul 2007 când aveam peste 60kg în greutate până după o conferință religioasă din luna Septembrie. Am participat cu mama mea unde am fost supravegheați din momentul în care am ajuns cu trenul în gară și până la aeroportul din Cluj când a venit invitatul Raymond Franz, și apoi cel care ne-a găzduit ne-a dus cu mașina și am fost iar supravegheați în ziua conferinței când un amic din Arad a invitat un grup de ateiști printre care era foști martori ai lui Iehova. Eu am fost invitat ca traducător la diferite întâlniri private unde nu pot spune că am fost supravegheați dar după conferință s-au ținut mai multe grupuri de la serviciile de informații și de radioamatori și de la o sectă Credința Adevărat㠄Martorii lui Iehova” (CAMI) după noi până am luat trenul spre Arad. Nebunia a continuat pentru fiecare participant la conferință mai ales pentru cele două cadre universitare care au tradus în timpul înregistrărilor făcute de mai multe grupuri din țări diferite la conferință. Astfel cei care ne-au urmărit s-au asociat cu cei care ne-au supravegheat în fiecare oraș unde locuiam și au încercat să ne inducă cu tehnologia lor diferite stări psihice care asupra mea nu a avut efect fiind trecut de confruntări cu sisteme de psihopați și sociopați din cauza dl. Boroș și apoi din cauza dl. Petrea și a dl. Leuce Dorin și a unor colegi de facultate și servici care m-au trădat pe parcursul timpului dar mi-am făcut grijă legat de dl. Enea Aurel care nu știa cu ce se confrunta și era prins de câteva tinere care încercau să-l abuzeze și să-l folosească ca căpcăun iar aceștia îl puteau aduce dintr-o extremă în alta, și așa i-am propus o colaborare și l-am invitat la noi în Arad ca să-l âin ocupat până spre sfârșitul lunii când aceste servicii își schimbă oamenii.
După eșecul ca să-l scoatem din acel sistem pe dl. Enea Aurel au continuat presiunile asupra mea și au început să emită Nitrogen în locuință astfel încât mi s-au subțiat oasele la picioare în zona fluierelor din cauza radiațiilor și au început să-mi taie tendoanele și pielea și am slăbit de la 63,5 kg la 54 kg până la sfârșitul anului 2007 când am luat legătura cu Ministrul Emigrărilor din Israel cerând azil politic pentru caz de persecuție religioasă în Israel unde se practica o religie monoteistă ca a mea. De la minister au observat căci aveam nume ebraic deoarece „Bodin” este similar cu „Iadin” ca etimologie și înțeles și de la Biroul de Emigrări mi-au propus să i-au legătura cu Agenția „Aliyah” pe care i-am contactat prin e-mail și parcurs doi pași ca să emigrez cu ei dar pentru aceasta trebuia să am părinți iudaici care practicau Iudaismul în perioada când a avut loc Holocaustul în Polonia ori Slovacia și familia mamei mele se trăgea din Poprad din sec. XIX cu cel puțin o generație mai devreme și puteam pentru că puteam emigra doar pe cont propriu am decis să renunț și să mă lupt cu ei mai departe aici. Astfel am contact Serviciul Român de informații (SRI) care avea ca deviz㠄Apărarea Democrației și Drepturilor Omului”.
În anul 2008 am avut cumpărat un sistem care era pentru altă persoană cumpărat de la SC. Nega Computer SRL și un monitor nou CTR Davio de la Altex pe care le-am cumpărat cu bani primiți de ziua mea de la tatăl meu B.A. Apoi am așteptat placă de bază, memorii, hard disc, la sfatul celor de la RCS-RDS Arad licență la Windows OEM, prin Around SRL, după ce m-au identificat în Aprilie cu Ubuntu 2010 pornit User Live Session ori împrumutând hard discul Samsung Puma de la sistemul Compaq Deskpro 2000 pe care foloseam Windows 9, și am avut toate componentele cumpărate în perioada Aprilie-Septembrie 2008. Acesta este sistemul pe care ignorând hard discul WD 2500 Caviar care mi l-au defectat de la scanări și accesări, am fost supravegheat până din anul 2009 luna Octombrie când am testat Microsoft Office 2010 descărcat de pe MSDN până în anul 2014 când am formulat online o plângere penală în luna septembrie, luată în evidență pe 6 Octombrie, după ce la jumătatea lunii August mi-au șters o partiție pe discul WD 2500 Blue seria AAJB - 00J3A fabricat în 1 Ianuarie 2010 și primit de la garanție prin CompAR SRL în luna Martie 2010 fără să distrugă complet componenta și apoi am intrat în conflict direct cu aceste grupuri și cu asociații lor din județ și din alte județe și am observat căci eram supravegheat atât în viața zilnică cât și în mod conectat prin internet și prin telefon iar din 2015 prin dispozitiv de telecomunicații tip smartphone, ș.a. Cum am arătat în petiții unde am relatat și din discursurile lor.
Am continuat să înșirui în petiții evenimentele din anul 2008 când s-a asociat cu mine dl. Profesor ing. Rațiu Ioan care era pensionar și amândoi lucram la proiecte de Traducere Biblică din care dânsul a tradus Textus Criticus ca „Noul Testament Traducerea Fidel㔠care la tehnoredactat la un amic comun și avea nevoie să corecteze unele cuvinte și unele note, iar eu aveam să pregătesc textul pentru mai multe manuscrise și să traduc „Vechiul Testament” când voi ajunge la un nivel mai bun cu limba ebraică și arameică așa cum ne-am gândit noi în acel an. După cam un an de la pregătirea sistemului informatic am tras concluzia căci familia Petrea ori alții care locuiau lângă ei s-au folosit de inspectori de la ceva minister de care nu am auzit mai ales căci în Decembrie 2008 am fost odată poluat sexual de ceva tehnologie pierzând o zi de consacrare și am observat căci la ap. 16 în bloc era o femeie blondă care putea intra când dorea în ap. 17. Aceștia s-au răzbunat pe mine când am utilizat o copie de siguranță să-mi restaurez situl găzduit cu ajutorul Misiunii „Intercer” unde aveam pe forum imagini și înregistrări video postate în urma unui atac cibernetic – și nu am fost afectat de Vineri până la ieșirea din sabat Duminică dimineața.
Am continuat să înșirui în petiții evenimentele din anul 2009 când am testat Microsoft Office 2010 descărcat de pe MSDN în Octombrie 2009 și cum unul din inspectori probabil luând mită la identificat greșit cu MsOffice2007 și după ce mi-au blocat hard discul pe care aveam multe proiecte de programare și programare-web și traducere biblică ș.a. m-au luat la bășcălie întrebându-mă dacă am dus hard discul Samsung-Puma la SC CompAR SRL unde băieții de la Service au plâns căci au auzit din discuțiile lor că eram programator. Precizez căci am folosit iar acel hard disk identificat de ei după ce am considerat eu că mi s-a prăjit plăcuța la Western Digital 2500 până am primit ca garanție, după spusele dl. Kiraly Zoltàn (sau Zolt), un hard disc WD Blue, AAJB-00J3A tot pe PATA fabricat în 1 Ianuarie 2010.
Am arătat în petiții conexiunea dintre familia Matei care mă identifica când lucram la SC Nega Computer SRL și eram delegat la SC Around SRL căci treceam prin pța. Mihai Viteazul și cunoșteau căci atât mama era operată la Spitalul Matern Arad dar și fostul ei soț legitim Miklos Nandor, cu care a stat 3 ani când a divorțat de tatăl meu, era internat la Spitalul Clinic Municipal Arad și menționez căci acesta a mai trăit 3 ani și familiile lor de la etajul 4 unde l-am văzut și pe fiul lor căci a intrat cu alți tineri de aceiași vârstă dar și cu familia Petrea căci erau școlarizați amândoi la Colegiul Național “Ghiba Birta” Arad. Totodată am arătat cum a murit doamna Matei numită și Carmen Șerban la blocul P3 de pe str. Ioan Rațiu care se află în spate la Arădeanca SA, așa cum am mai menționat, într-o noapte de Halloween.
Am continuat să înșirui în petiții despre sfârșitul acelui an 2015 când se răzbunau căci am apelat la poliție și am fost descurajat să continui o conferință săptămânală de rugăciune cu o congregație mesianică din Jersey, NY, și am prezentat probe constând în capturi de ecran realizate în timpul blocării unor butoane ori a preluării căii audio și am înștiințat un ofițer de la Biroul de Criminalitate Informatică care mi-a propus atunci să vorbesc legat de aceasta și alte acțiuni similare cu un ofițer superior.
Precizez căci imediat după plângerea penală am ținut organele de cercetare penală informate prin atât prin telefon cât și prin precizări și declarații, astfel în 26 Ianuarie 2015 am formulat declarația înregistrată cu nr. 1056505 și în 27 Aprilie 2015 cu nr. 1056515 cât și mama mea a formulat o declarație la I.J.P. Arad, iar în vara lui 2015 am formulat o petiție care cuprinde acțiunile lor până în Iunie 2015, și înregistrată cu nr. 1056525 în 28 Iulie 2015 și continuată în altă petiție în Mai 2016 când o familie din Asociația de Locatari care locuia în unul din apartamentele despre care am precizat că erau utilizate de grupuri infracționale a fost chemată la Biroul de Ordine Publică unde s-a prezentat cu soțul P.D. și băiatul P.F.A., și a renunțat la asocierea cu aceste grupuri vânzând apartamentul și P.A. a recunoscut căci sunt vinovați față de mama mea.
Am continuat să înșirui în petiții căci familia Petrea ori cineva din bloc a adunat semnături ca să organizeze un grup infracțional prin minciuni pe tema c㠄nu aveam așa religie ca ei” și cu scopul să ne scoată din apartament în anul 2004 confirmată de două persoane, prima în noaptea de 25 Decembrie 2015 de un “colindător” ori cineva deghizat care menționând probleme mele s-a legat de doi indivizi care pretindeau că lucrează la DNA dar nu aveau legitimații valabile și care au scos împreună două foi de semnături când intenționa să-i scotă din ap. 16 și 17 pe care le utilizau cu scopul să ne supravegheze apartamentul și eu am înregistrat audio discuția cu aplicația din smartphone cât s-a putut auzi, din cauza casetofonului celui care pretindea că este colindător, și am salvato împreună cu alte înregistrări pe un CD sau DVD cu probe prezentate la I.J.P. Arad,. A doua persoană este cineva din bloc așa cum voi arăta mai jos nu a fost mai târziu de data la care am plasato și anume în 16 Octombrie 2016, când soții Domokos se pregăteau pentru prima dată să plătească cheltuieli la Asociația de Locatari și mai înainte au coborât cu o foaie pe la apartamente și deoarece cu același scop și anume să organizeze un grup infracțional pe aceleași considerente ca familia Petrea și așa cum era de așteptat, spre frustrarea mea, la noi nu au sunat am mers deși am deschis ușa și ei au coborât pe lângă fără să mă observe și s-au salutat direct cu domnul Veliciu Sorin pe care dl. Domokos întrebat: “Cei aceasta?” apoi dl. Domokos ia arătat lista și domnul Veliciu a continuat cu “O..! Continuați acțiunile domnului Tică..?” la care eu am avut stare de amețeală și când mi-am revenit am notat ce au discutat.
Petiția din 2016 a fost înregistrată în 19 Mai cu numărul 7230. Menționez căci data de 16 Octombrie am luat decizia să nu o mai salut pe cea de la apartamentul 16 și pe fiica ei preșcolară, iar dl. Ursăcheanu Gheorghe care este președintele asociației de locatari spunea la un moment dat că se numește Achim Claudia și că trăiește în concubinaj cu un bărbat care nu este soțul ei așa cum a declarat ofițerului de la Poliția de Sector în anul 2017, și căci dl. Domokos care o cita când strângea semnături și spunea ca aceasta: "... să mă scap de ăsta de aicea" domnului Veliciu: "... să ne scăpăm de ăsta de aicea". Precizez căci până la data când am formulat petiția nu am fost sigur dacă cei doi se refereau la mine ori la cel care chiar folosește în mod abuziv apartamentele în cazul în care acesta nu este o persoană inventată de ei ci este cineva de la PNA ori DNA ori de la MI pentru că familia Petrea discuta de cineva numit de ei „ăsta de aici” care ar fi sustras ceva arme non-convenționale pe care să le recupereze trebuiau să se prefacă căci eu sunt o persoană periculoasă și aceasta poate fi o minciună inventată de ei pentru copiii pe care doreau să-i utilizeze căci am citit cam la aceiași dată pe internet un articol din care ei care îmi supraveghează apartamentul și sistemul informatic puteau să se inspire. Precizez căci acea margine a ap. 17 era îngrădită ca o colibă ori colnă cu perete de P.F.L. Din anul 2005 când eu m-am urcat de două ori la familia Petrea cu pretextul că-l caut pe dl. Dumitru și din cauza peretelui fals doamna Petrea Simona ma primit doar în bucătărie iar apoi am simulat cu ei un conflict ca să cheme jandarmii dar care nu l-am continuat ca să cercetăm atunci cu ce arme m-au lovit și tot din pretextul să discut despre acea tânără violată în 2015 în apartamentul 16 care era internată în ceva spital și față de cei care consideram că îi sechestra cu pretextul să le arat o poză nocturnă pe camera DSC-W710 i-am vizitat în 2016 când au primit permisiunea de la cei care îi sechestra să iasă în casa scărilor și au fost aranjați inclusiv la guler așa cum se putea vedea prin deschiderea ușii în fața ușii colnei de PFL albă în care s-a retras acel angajat care făcea abuz în servici și pe care l-am identificat cu o persoană străină locuitorilor scării de bloc care apoi le-a permis să vândă apartamentul altei familii pe care o puteau utiliza în același scop.
Așa cum am menționat această persoană s-a retras în apartamentul 16 de exemplu când a fost vizitat în vara anului 2015 când a fost vizitat de un „coleg de servici” într-o sâmbătă pe 25 Iulie 2015 care a fost dus de doi colegi cu o mașină Ar 18 PNA și când așa cum am arătat în petiție au emis ori deversat nitrogen lichid încât și la parter se putea respira foarte greu și voi detalia acea vizită mai jos după alte precizări.
Acea doamnă identificată ca Achim Claudia a organizat prin minciuni și adunând bani în acest scop prin înșelăciune un grup infracțional format din tineri care uneori erau minori și a fost identificată corect ori incorect cu familia Petrea și alte familii din scara de bloc la care le dădea raportul și probabil le cerea bani folosind acel discurs „... să ne scăpăm de ăsta de aicea”, care se referea fie la mine ori fie la acel angajat care făcea abuz în serviciu. În acest scop probabil a folosit fals în înscrisuri căci acei tineri au coborât odată având în mână 5 pagini scoase parțial la imprimantă din care nu reieșea care era scopul documentului și mi-au cerut să semnez pe 3 din cele 5 pagini iar pe două am refuzat făcând un „Zet” și tăind spațiul care nu era imprimat. Pe aceștia i-am asociat incorect în petiții cu Petrea Florentin Adrian și prietenul lui Dacian cu care erau cam de aceiași vârstă și care erau considerați de mine copii pentru că erau încă școlari când s-a declanșat conflictul și erau, dar, probabil unii din ei colegi cu copii utilizați de ea și identificați din afară fie cu „băiatul ei” ori fie de ea cu „soțul meu” și atunci când îi întrebam cine sunt spuneau „suntem de la Cultul Penticostal”. Acești tineri se adunau la un fel de șezătoare cu ea în apartamentul 17, la un fel de caterincă în bucătărie care consta în îngânarea trupei Paraziții și executarea unor acte sexuale pe fondul și cuvintele din cântece uneori până dimineața la ora 5. Menționez și că mama mea uneori stătea cu mâna pe smartphone și a amenințat fie să fac eu ceva ori fie să sună ea la poliție. Menționez căci eu m-ai aveam de făcut unele lucrări la rack-serverul de fer care l-am terminat în Ianuarie-Martie 2016 și în care am colocat până în vara anului 2017 sistemul informatic pentru care am apelat inițial la poliție și planific să-l cochetez iar după ce montez un peltier de răcire din teflon pe radiatorul procesorului și migrez sistemul de operare și unele date pe un hard disc pe port Serial Sil ATA. Menționez căci și în momentul în care formulam petiția din luna Noiembrie 2017 ea era amenințată de un bărbat să spună la poliție în cazul că o cheamă: „Spune-le că doar tu le foloseai apartamentul. Nu mai spune de noi că eram aici.” iar ea răspundea „Să spun Puii Mei Ce..?”.
Precizez căci ca urmare a petiției din luna Mai 2016 s-a prezentat la Biroul de Ordine Publică familia Petrea și doamnei Petrea Simona căreia i s-a pus în vedere să respecte normele de conviețuire socială și ea probabil a declarat căci ei erau vinovați. Aceasta reiese din confruntarea mamei mele cu Petrea Adrian care ne-a căutat înainte să se mute din apartament să-i explice mamei căci „i-am dat la poliție” și eu lucrând la calculator în camera mea mi-a cerut mama să-mi cer scuze și înainte să închei ce lucram și să ies Adrian ia răspuns „Ce că suntem vinovați!” și eu am dat înapoi să ies din cameră dezamăgit căci nu au expus la poliție exact situația cu care ne confruntam și am continuat să-i consider vinovați pentru că nu știam de cei de la apartamentul 16.
Menționez căci până locuia în bloc familia Petrea, cei care le foloseau apartamentele șantajau organele de cercetare spunând „Cade Petrea” și ei spuneau „Ce că Petrea este erou la Revoluție și cine este ăsta aicea...?” Apoi jos la I.J.P. Arad s-au bâlbâit la poart㠄Opțional apărăm pe cineva care opțional trăgea în noi la Revoluție”.
Menționez căci după ce nu mai locuia Petrea în scara de bloc, cei care foloseau apartamentele șantajau organele de cercetare spunând „Cade Simona” și atât mama cât și dl. Președinte Ursăcheanu spuneau „Lasă că-i amărâtă, că-i femeie singur㔠ceea ce contrazicea mărturisirile ei la dl. Ursăcheanu și la ofițerul de la Poliția de Sector care a făcut cercetări la care declara fie că are un soț ori fie că stă în concubinaj cu un bărbat. Totodată pentru orice problemă mică ce a avut s-a agitat întotdeauna întreaga comunitate chiar foști colegi de gimnaziu cu mine care au discutat pe stradă de ea folosind diferite pseudonime ale ei și cuvintele „atunci cade”.
Potrivit cu tabelul de la cheltuieli și interfon apartamentul 17 a fost cumpărat de D.R. și D.M. și fiica lor care s-au asociat în două-trei luni cu aceste grupuri infracționale și pretindeau că cei vinovați le fac tulburare de posesie prin acele „scule” și acea „házi kolna” care au identificato la „marginile apartamentului” cum ziceau ceilalți din bloc ca să scundă că foloseau jumătate de locuință. Aceștia au coborât prin casa scărilor în timp ce eu făceam langoși cu ușa deschisă spunând în casa scărilor: "... Ne-au obligat în mod abuziv să cumpărăm acest apartament în care nu locuim și acel cazan care îl folosesc..." referindu-se fie la ceva sistem de încălzire pe care la invitat dl. Petrea ori fie la instalația lor care produce curent electric să ne supravegheze locuința, fie la ambele. Precizez căci eu frământam aluat pentru langoși și prăjeam cu ușa deschisă în timp ce coborau cu fiica lor și deși eu cred că mă mințeau probabil de frică că sunt ceva dement așa cum au fost influențați să creadă când s-au mutat ți vor confirma în cazul că este adevărat și vor fi anchetați, iar în caz contrar se poate vedea că au mințit la poligraf. Precizez că acele margini din P.F.L. (placă fibroasă din lemn) alb sunt și ele probă pentru o infracțiune penală numită "Tulburare de posesie" în Art. 220 C. Penal și că le-am văzut prima dată în 31 Decembrie 2003 când separa doar bucătăria și ultima dată în 8 Mai 2015 când m-am urcat la familia Petrea și nu i-au permis lui P.A.F. să mă invite înăuntru ci i-au aranjat frumos pe P.S. și P.A.F. și i-a sfătuit cum să mi se adreseze închizând ușa de P.F.L. după care am discutat cu ei în casa scărilor lângă balustradă. Am prezentat în sesizare probe sub formă de poze digitale ori fotocopii pentru a demonstra schimbarea proprietarilor scrisoarea cu răspunsul de la Poliția Municipiului Arad cu privire somarea fam. Petrea care ca urmare s-au mutat în luna August 2016 și ultimul răspuns cu privire la cei de la etajul 4, și tabelele de cheltuieli pe lunile August și Septembrie 2016 care pot fi accesate și online la următoarea legătură: https://app.box.com/s/dfpuy8apy5zl344he4e1py61a4hruwyt

Precizez căci la sfârșit de săptămână când mai multe persoane străine vizitau scara de bloc cei de la etajul 4 făceau manevre încercând să de-a vina pe alte persoane pentru acțiunile lor pe care le desfășurau la intrarea ori ieșirea acelor persoane insinuând că ar fi tocmiți de acele persoane. De exemplu când intra cineva în ap. 3 deschideau ușa la ap. 16 să creeze confuzie cu ajutorul sistemului de iluminare cu senzori și să pretindă căci persoana cu o anumit automobil a urcat la ei iar apoi în bucătărie ori apartamentul vecin lor încărcau o sarcină de microunde, ori unde WiFi, cu un fel de LNC/LNB (Low Noise Converter/Block) ca să mă deranjeze ori să mă spioneze dacă dorm ori stau și menționez căci știau exact în care parte a patului stăteam ori cu o lampă Roentgen alimentată cu înaltă tensiune de la un generator care uneori scurgea nitrogen lichefiat. Cu toate acestea nu se poate spune că mutarea familiei Moț în scara de bloc este o coincidență ori dacă are legătură fie cu sprijinirea sau blamarea grupului infracțional. Menționez căci legătura cu grupul infracțional format contra mea în anul 2000 este Moț Adrian care mi-a ocupat poziția de portar la SC. Sonic Prod-Impex SRL după ce a informat grupul colegial din care făceau parte mama mea și mama lui despre o glumă pe care am făcuto cu ajutorul unei colege în timpul unei ore de laborator la Facultatea de Inginerie unde eram studenți.
Am observat căci tânăra blondă de la apartamentul 16 care după înfățișare era rudă cu proprietara se prefăcea că primește dispoziții sau bani de la soția ori verișoara colegului M.A. deoarece când vizita aceasta familia Moț și parca în spate ieșea din apartament declanșând lumina până la etajul III și intra în apartamentul 17 și dacă dormeam se făcea că mă scanează cu una din sculele de supraveghere, moment în care am coborât jos și plimbându-mă am văzut cine a venit și-am făcut poză cu mașina din spate parcată sub balconul ei ca și cum ar dori să -mi facă repede unele probleme și să mă scoată pe afară unde pot fi văzut și să justifice repede unii bani care probabil proveneau de la această familie.
Prezint ca probă o legătură la captura unei poze care mi-a intrat pe smartphone cu această tânără blondă care îi utiliza apartamentul fără a trage concluzia din cauza că nu știm data fotografierii dacă este a ei ori a acelei tinere înrudită cu ea care îi folosea apartamentul deoarece cea identificată cu Achim Claudia își tot vopsește părul și poza pare mai veche și trucată să scundă vârsta. Menționez căci poza apărea ca banner publicitar în rețeaua Facebook prin situl Two și căci este o poză publică care îmi intra în cronologie și care mă deranja: https://app.box.com/s/l6po07oicd508936wpipicqygmc3brhx
Precizez căci în anul universitar 1999-2000 eram în anul III de studii la Facultatea de Inginerie a Universității "Aurel Vlaicu" Arad și în urma unei glume cu colegii în care am pretins că am sărit pentru a colegă în râul Mureș, așa cum am menționat la paginile 10-11, sfătuit de mama mea am consultat un medic psihiatric care mi-a cerut să dau două teste care au constat în encefalogramă care am trecuto și Testul lui Leopod Szondi la acre am avut „Indici de Depresie Mică”, și menționez căci cu toate că am trecut testele m-am ales cu diagnosticul "Episod Depresiv Mediu" din cauza concluziei acelei glume cu colegii și a modului cum am ajuns la acea glumă după ce am fost influențat noaptea când dormeam, așa cum am menționat în petiție. Bănuiesc totodată căci erau influențați și grupul colegial dimineața când am făcut gluma. Noaptea erau mai mulți în ap. 17 și probabil cel la care m-am referit cu "Acel Mitică" numit „Hopa Mitic㔠de dl. Mereuță Emil și imediat după schimbarea de proprietari a fost numit "Opțional Petrea" de cei care apelau înainte la Petrea să le utilizeze locuința, și anume dl. Domokos.
Am prezentat ca probă și pot prezenta iar pentru a demonstra atât recomandarea medicului înainte de acea glumă o scrisoare medicală care recomanda un consult psihologic care să mulțumească pe cei care s-au interesat de mine la Secția de Interne cât și biletul de externare cu diagnosticul original „indici de depresie ușoară”, și care în testul Szondi Leopod se încadrează în maxim patru puncte, dar și pentru a demonstra celelalte probleme datorate din cauza tehnologiei lor care au accentuat unele boli netratate la fiere, și stomac, și rinichi, probe ca poze poze digitale ori copii xerox ale patru bilete de ieșire din spital din anul 2000 echivalente cu scrisori medicale. Acestea le-am susțin aici printr-o adeverință de la servici din care reiese căci aveam 95 zile de spitalizare și conced medical, zile necesare să ajung de la acea stare de sănătate și să ies din rahitism la subponderal care nu-mi permitea să lucrez opt ore în condițiile care erau într-o secție de industrie ușoară pe timp de vară din cauza căldurii similară cu o saună, însă starea după demisie starea de subponderal mi-a permis să promovez examenele în sesiunea din toamnă și să continui ultimii doi ani de studii:

Am înșiruit în petiții cum primul grup infracțional numit de mine „design format contra mea” s-a format înaintea despărțirii mamei de dl. Boros, și după un an bunicul, Telepoczki Iosif, care a fost preluat de fratele mamei și-a manifestat dorința să se mute la noi dar îmi era frică de dl. Petrea D. cum va reacționa căci bunicul are limba maternă germana și va vedea că ne tragem din austrieci ori evrei cât și mai ales nu eram hotărât să fac un conflict cu unchiul și să-l aduc la Arad din cauza radiația care o folosea dl. Petrea să ne identifice și care putea nu lungii ci scurta zilele bunicului care avea 83 de ani, și am reținut prin aceasta căci ei urmăreau ce facem acasă.
Am prezentat în petiții probe contra celor care au făcut abuz în serviciu cu înregistrări audio care se găsesc în directorul online: https://app.box.com/s/5tzrostaybvj6v67hrrh8hyq32s2r8fc și care pot nega fie căci această tehnologie nu provine de la ei ori fie căci provine de la ei dar nu-mi fac probleme reale și probabil o să-mi ceară înregistrări cu Detectorul de Nitrogen pe care mi-a recomandat un ofițer de la Poliția de Sector să-l procur dar nu am găsit la bucată și la preț accesibil până la această dată în 2017. Am probe sub formă de poze în care se pot vedea iritații la picioare ori la față fie de la nitrogen ori fie de la razele X care m-au oprit să desfășor vreo activitate mai multe ore. Din probe audio de exemplu poate fi luată cea din 20 Octombrie 2016 când m-am culcat la ora 6:21 AM și am lăsat în bucătărie smartphone-ul să înregistreze liber audio mp3 și se aude imediat mișcări afară și aceasta arată căci au fost informați că m-am culcat iar după 45 minute apar și alții care fac agitație împreună cu ei după ce se aud umblări multe la ap. 17 unde erau ofticați căci m-am culcat.
Apoi Vineri, 21 Octombrie, 2016, la ora 7:30 AM am fost radiat iar probabil cu microunde ori Radiații Alfa generate cu un dispozitiv LASER direcționat în vezica urinară și probabil am avut o sigiliul la o trompă ușor agresat. Apoi m-am confruntat cu cel denumit incorect "Guvernul" și cel care îl imita pe David Nagy din Oradea și care are mașină albă cu nr. AR XX DUD după care m-am uitat pe afară, și unul din ei se făcea că este polițist. Vorbea ca cel care la uimit pe Nesmerak Gabriel în anul 2003 cu o antenă parabolică cu care trăgea din traficul prin satelit diferite filme și mi-au cerut să setez un PC pe care să se uite la un film după orele de servici împreună și tehnologia lor poate fi de la el. Așa cum am arătat în petiția din 2015 acesta a stat toată după amiaza la telefon cu Monica Sălăjean și spre seară a spus ceva de genul: "Cred că ăsta vrea să mă facă să furăm ceva de aicea" și am specificat ce.

Am prezentat apoi probe sub formă de înregistrări audio recente dar și mai vechi în care se aude cazanul când scurge azot lichefiat în mod similar cu o mașină de spălat doar că nu face zgomot exceptând când nitrogenul îngheață și fiind greu se aude puternic cum cade în țeava de scurgere. Familia care locuia înainte aveau ceva sifon montat din luna Mai care scuipa cu jet azotul. Aceste probe le-am prezentat pe disc DVD și le-am inclus ca legături online la fișiere audio notate aici cu data înregistrării și ultima accesare ori redare:

2016-05-19-17-57-57.mp3 496403 2017-01-28 17:23:10

https://app.box.com/s/x9tih12qlzhivi9l07tdm8a5p2wuikl6

Familia care locuiește acum deversează azotul cum făceau în anul 2015 vechii proprietari:

2016-09-11-15-08-03.mp3 605072 2017-01-28 17:34:06

https://app.box.com/s/o5anldo9d0kvma6q49cuvbrueknrr6tq

2015-12-27-13-41-24.mp3

Dovezi recente că folosesc acea instalație:

303209 2017-01-28 19:21:42

https://app.box.com/s/fc95f564oc6b0taizs994kxjamvqffj9

Continui cu instalația de generat curent electric probabil pentru Roentgen, care era utiliză iar des din luna Martie când soții Petrea veneau acasă, imediat ce urcau scările, ca de exemplu în 19-05-2016 la ora 17:57, iar după ce a preluat fam. Domokos apartamentul 17 au continuat începând cu 11-09-2016 la ora 15:08 și 15:27 și când am înregistrat și partajat în acel director menționat și de câteva ori când fie doar credeau ei, ori fie chiar aveam musafiri, cum este Varga Remus despre care am scris în celelalte petiții. Legătură înregistrări Septembrie 11: https://app.box.com/s/lklptfry64qm9mduervpnuksww7si36y

Exemplu de dată recentă când am prins puțin cu mobilul cum picură instalația în 22-10-2016 ora 13:14: https://app.box.com/s/bett4gaecibgnpay4f9b5qzxzyfftb1o

Apoi în perioada sfârșitului de săptămână 28-30 Octombrie am realizat înregistrări din bucătărie de la et. III în care o femeie de la bl. 56, sc. E, și cea de la sc. D și etajul 4 - Ap. 16, pe care eu nu am salutat-o de când au plecat familia Petrea spunând că sunt vinovați, numite de ei Cristina și Georgeta și Adela și Ramona ș.a., și de mine Cosmina, se exteriorizează pe balcon la familia Domokos și care făcea aluzie la relații intime cu cinci bărbați în parcarea din spatele blocului cu scopul supând ea"... să mă scap de ăsta de aici!". Probabil acestea aveau legătură cu sărbătoarea Halloween cu ocazia căreia cu un an înainte a murit Carmen Șerban al cărei fiu, Marius Matei, umbla în acel apartament și era coleg cu Petrea Adrian la Colegiul "Ghiba Birta", așa cum am menționat în ultima petiție și căci avea datorie la cheltuieli și a agitat multe grupuri care foloseau apartamentele de la etajul 4 după ce a plecat familia Petrea, și în 16 Octombrie a certato un bărbat spre dimineață căci mi-a permis să dăinui prea bine aici. https://app.box.com/s/gkbod6m3sl3g9aey389lyg3acjs7qrm6

Precizez căci una din înregistrări care o aveam online s-a pierdut cu directorul 'Audio' vechi în 5 Noiembrie din greșeală și probabil una cu cel șters din greșeală Duminică 29 Ianuarie.

Legătură la directorul nou "Audio":

https://app.box.com/s/5tzrostaybvj6v67hrrh8hyq32s2r8fc

Legătură directă: https://m.box.com/shared_item/https%3A%2F%2Fapp.box.com%2Fs%2F5tzrostaybvj6v67hrrh8hyq32s2r8fc#folder-navigation

La ora 16:30 cea de la apartamentul 16 mi-a făcut un monolog la fereastră înregistrat cu fereastra închisă și mobilul fixat pe sita spre balcon. Am realizat numeroase înregistrări audio, în plus la cele de mai sus, cu 'VoiceReccFree' pe care le-am urcat online toate într-un director:

https://app.box.com/s/gkbod6m3sl3g9aey389lyg3acjs7qrm6

Menționez căci am făcut câteva precizări și legături directe la unele înregistrări audio în directorul 'Audio' și poate fi accesat prin legătura nouă: https://app.box.com/s/5tzrostaybvj6v67hrrh8hyq32s2r8fc

Din înregistrările audio online din același director care arată căci folosesc contra mea până în prezent acea instalație cu acel cazan care este pentru Roentgen ș.a. avem ca probă de exemplu pornirea instalației în 14-12-2016 la ora 19:58. https://app.box.com/s/j4u5uxdjfpsxd7lx0vkk46b3tsqa0ld1

După revelion în 2017 deasupra camerei mici unde mă odihneam, într-o zonă numită de cei de la etajul 4 'marginile apartamentului', fiind închisă cu perete din PFL au pătruns băieții de la RDS și-au cerut voie să intre în timp ce cel de după acest separeu mă urmărea cu Roentgen și cu ceva LNC urmărea sistemele informatice căci aveam blocată o placă de rețea PCI la un PC, și aceștia pot fi martori oculari căci au discutat dar nu pe față despre acele „scule” de la Parchet.

Umplerea 'cazanului' și scurgerea de azot lichefiat Marți 24 Ianuarie 2017 ora 16:07: https://app.box.com/s/hshybu6f4sy36vp2a8bxhc1xyry3aou6

Urmează lista directoarelor online cu probe care o actualizez dacă este cazul:

3gpp - https://app.box.com/s/jcoos88ysfb137reb9mce4877ad5kqqf

Acces-Phone - https://app.box.com/s/2hhtp2jrono2ncoz40hpbcrcf9f7uzjc

Anexe - https://app.box.com/s/riwueu58tq2aos3m5ynuq162h2mivhap

Audio - https://app.box.com/s/5tzrostaybvj6v67hrrh8hyq32s2r8fc

Azot - https://app.box.com/s/p40jtbknhev6ldq49vpo3vxd0nu2g6a3

Golani - https://app.box.com/s/u926tdkt9sldd2gbgayv0n2sql4nufky

Miticarii (Hărțuire) - https://app.box.com/s/hqtcsy1gflr6lrz23jfikysouue5o6wa

Mp3 - https://app.box.com/s/srobaxlqpcs9f21eugfvafg5245qi90h

Octomber30 - https://app.box.com/s/gkbod6m3sl3g9aey389lyg3acjs7qrm6

Pictures - https://app.box.com/s/jze6ck14rt6a7c74cp8rriewta4x0o9i

September11 - https://app.box.com/s/lklptfry64qm9mduervpnuksww7si36y

Menționez căci am fost sfătuit de la poliție să apelez la Unitatea Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean în cazul în care montez și eu un dop cum se pune în țeava de scurgere pentru mașina de spălat și sunt afectat de substanțe toxice cât și ulterior la Serviciul Județean de Medicină Legală și căci am răspuns mai detaliat la pagina 41 unde am amintit și de conflictul care îl am cu angajați ai CNAS.

Apoi Joi 26 Ianuarie 2016 am fost iradiat doar cu instalația cu Roentgen fără pulsații fiind trezit la ora 6 AM când se ajungea la pornea dacă nu mă trezeam și după ce m-am rugat m-am culcat înapoi ca să cedez mamei mele bucătăria și holul până pleacă la servici la ora 8 AM și am observat că de la radiații se face ca scoarța pielea și că mă irită și bucăți de hârtie igenică rămase s-au îmbinat cu pielea de la radiații și cum am avut scaun moale continuu, fiind radiat în acele zile, cam de Duminică, și strâmptorat la trompe cu sigiliu format doar de seara care s-a deschis de la presiune, iar apoi mi-au făcut strângere cei care ziceau ca sunt de la Cultul Penticostal la trompa dreaptă pretinzand ca există demoni și nu știu cert dacă s-a rupt și acel sigiliu dar am avut ieșită mică hormonație la acea oră și ziua anulată ca slujitor religios, cu alte cuvinte nu puteam continua să traduc Biblia în acea zi și sa-mi practic meseria pentru care m-am consacrat.

Apoi Vineri la pregătirea colacilor și chiftelelor de cartofi rotunde pentru o sâmbătă specială de început lunii au început să folosească scanerul pe aluat dar nu și pe mine căci probabil știau că posteam în ajun: https://app.box.com/s/cuuflr6vryyzmdgb4m6ltmqng79xdlt1

Și la ieșirea din sâmbătă: https://app.box.com/s/fdyhd500ug9k3n0zwjpdarwmijp52tah

Apoi iar Sâmbăta după ce dimineața m-au tot scanat cu Tungsten după ce am scris dimineața un mesaj cu porțiunea "Boe" din citirea săptămânală și m-am odihnit până la 11 AM după care mi-am revenit greu să încep serviciul săptămânal au pornit cam de 3 ori instalația, probabil generatorul fiind gol de dimineață. Și prezint ca probă o înregistrare realizată când mâncam la masă și au scanat în exces alimentele răcind aerul în cămară: 2017-02-04-14-26-35.mp3 469479 2017-02-04 14:28:48

https://app.box.com/s/2ru6467j7vwo4xrv8evmxmtfr1k60g4k

Apoi în 7 Februarie 2017 la ora 4 AM am fost radiat lung de trei ori și s-a deschis cel puțin o trompă fără pornea și am eliminat vata pentru discontinuitate urinară având și prostata aproape deschisă prin urină și am ieșit la 4:23 spre centură pentru rugăciune. Ca probă am înregistrarea audio de seara în care se aude cum fam. Domokos umple cazanul:

2017-02-06-18-25-18.mp3 553035 2017-02-06 18:28:02

https://app.box.com/s/1ndi11u7v1c8p0mmhvj9d8dv7wg15vgp

Aceasta este problema cea mai mare, căci fără Raze X nu ar putea ști unde dorm în pat, nici unde mănânc la masă și ce mănânc, nici nu ar fi aerul plin de azot și hainele umede și deteriorate, și mobilierul umflat. Precizez căci la Ziua de Sănătate am fost consultat gratuit și aveam 57 kg la 176 cm și că din vară nu am putut trece de 49 kg în greutate din cauza radiațiilor chiar dacă în baie aerul nu a mai fost doar de câteva ori rece de la încărcare cu azot din deversarea lor și în camera mică de două ori până în iarnă și aceasta și nu pot ajunge minimul de 57 kg necesare la 176 cm pentru echilibru phihic-fizic și pentru o activitate zilnică de 7-8 ore de muncă sau intelectuală și menționez căci în perioada când locuia aici familia Petrea cântăream până la 43 kg în timpul verii când turnau de 3-4 ori pe zi din acel cazan și plămânii îmi erau plini de azot cât stăteam acasă și iarna cu caloriferul se evapora repede și ajungeam să slăbesc până la 47 kg și vara până la 48.

La aceste probe mai adaug și altele mai noi care le poate eventual descărca cine prelucrează datele din aceasta pe un memorez card.
https://app.box.com/s/p40jtbknhev6ldq49vpo3vxd0nu2g6a3

https://app.box.com/s/xpbxfnmzkg6u5ggt0w5srjfgh1uzppnj

Cei care locuiesc acum în ap. 17 au făcut ca colegii lor de la Nemo Express să mă urmărească și am înregistrat repede ca cu reportofonul concluziile mimând ce discutau:
https://app.box.com/s/8m68vz7qpo3zequx1d42imtng5162f96

Am creat un Folder „Azot” unde am inclus în 2017 înregistrările scurgerilor:

https://app.box.com/s/p40jtbknhev6ldq49vpo3vxd0nu2g6a3

https://app.box.com/s/6wht7nciq6mzmbvvt2owjj8bhju7h99s

Apoi înregistrări din Septembrie 2017:
https://app.box.com/s/znj2q4wzxk3wgb8dojarhejutvkkbjtf

Apoi înregistrări din Octombrie 2017:
https://app.box.com/s/pw7ncu4adoqz4d61xvlr17yfnc2g8s7w

Apoi înregistrări din Noiembrie 2017:
https://app.box.com/s/kpxyqktdvstppriftpitc7g7odljl9v1

Am precizat apoi în petiții o listă cu sistemele informatice care le încă le am în apartament și le aveam în Septembrie 2014 și menționez că acum mai am un sistem HP Pavilion cu procesor AMD și cu licență la Windows XP Home Edition OEM HP și Microsoft Works la care lucrez la codexuri antice numit Translations-PC și un sistem Compaq DX-2400 Dual Core cu licență la Windows Vista Business și Downgrade la XP Pro pe care am instalat odată Windows 10 și planific să-l folosesc la programare să-mi recompilez PHP și unelte de programare-web la nevoie.
În înșiruirea colegilor de servici și cunoscuților era și un anumit Claudiu care în anul 2002 când am absolvit a încercat să se căsătorească cu mama mea înainte ca ea să fie operată așa cum am arătat în petiții și un e-mai de la dl. Nesmerak Gabriel în care mă numea „cu cuțitul pe la spate” deoarece nu știa ce se întâmpla. Menționez că la sfârșitul acelui an mama la confruntat pe acest Caia Claudiu de la blocul 57 sc. A și nu la mai primit în apartament nici ca amic ori atunci când mai veneau credincioși și spioni de la cultele religioase să ne rugăm pentru mama Elvira Telepoczki care încă nu și-a revenit fizic dar și-a reluat activitatea la SC. Zeus SRL unde lucra atunci. Mai menționez că Achim Claudia la menționat pe Caia Claudiu când s-a confruntat cu un țigan dorind să-i vândă automobilul Volt-Wagen cu nr. Ar 17 CLA interesându-se cât este diferența pentru o mașină ca a lui Sălăjean adică BMW e120 negru fără logo, în urma unei glume făcute pe Facebook în 2015 care spunea c㠄fetele” își iau un e120 la 100 de bărbați.
Precizez căci cartea care a produs multe cercetări și despre care s-au prefăcut că cer informații lui Sălăjean este numit㠄Sărbători Mesianice” pentru această carte am realizat și unele îndrumare și o carte de rețete și o carte de cântece care nu sunt finalizate dar la care rezerv separat drepturile de autor și pentru această carte traduc și Biblia în proiectul „Biblia Mesianic㔠care mă reține să merg și la Ierusalim și să-mi continui studiile la Universitatea din Ierusalim și totodată să nu merg plasa goală ci cu o carte care mă poate ajuta să-mi practic religia în orice loc. Odată cu „Biblia Mesianic㔠vin și alte proiecte în limbile în care realizez cartea numite „Biblia Mecanic㔠și „Biblia Transliterată”, pentru care realizez un sit pe internet și iau donații pe paypal.me/orynider. Ultimul proiect care este legat de un dicționar în fiecare limbă planific să-l continui la Ierusalim cu ajutorul unui laptop fiind susținut pe bază de donații de altfel este gratuit și am transliterarea demo introdusă într-o bază de date pentru fiecare codex folosit în proiect citibil în diferite alfabete pe biblesupport.com numit „Aleppo Transliterated to English”, „Peșitta Trasliterată în Alfabetul Românesc” (PeshittaRO), „Peshitta Trasliterated to English” (PshittaEN), ș.a. În fomat sqlite3 pentru PC și smartphone și care va fi găsibil de exemplu prin tastarea cuvântului cheie „aleppo” în căsuța de căutare de pe site și am continuat cu limba spaniolă ș.a. ( http://www.biblesupport.com/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=316970&search_app=downloads )
Colega Monika Selejan a fost cea care ia demascat în ziua când la însoțit pe Sălăjean după ce l-au sunat pe dl. Prof. Ing. Rațiu Viorel în legătură cu proiectul lui Noul Testament „Traducerea Fidel㔠care era la mine în calculator în directorul „e: \ My Documents \ Ratiu” și avea numărul de telefon fix în Introducere 0257 255555, probabil să verifice dacă pot comanda un exemplar și dacă o poate ori nu revendica oricine cât și dacă acesta este o persoană reală.
Apoi așa cum am relatat în declarație și petiții, pe 9 Februarie 2015 când au parcat BMW-ul e120 negru fără siglă în fața blocului 79 aceasta ia sugerat lui să parcheze în fața blocului 56 sc. E și când ma identificat ia sugerat să parcheze mai bine în fața scării D sub balconul unde mă aflam și le-am făcut cu mâna. Apoi ei au sunat sus și după discuția la mobil a coborât Petrea Florentin Adrian care a scos un mic bilețel alb împăturit și au început a discuta fără să se salute: „Legat de cartea aia pe care o identifică toți nu provine de la ei că nu conține standardizările lor” și „Am identificat parola Facebook dar nu am identificat cum se scrie.” și apoi au dat mâna și au continuat a discuta dar nu am ascultat căci l-am sunat pe dl. Rațiu. Acesta ma anunțat înainte să vină ei „M-au sunat prietenii tăi de pe internet [...] și au întrebat de un exemplar de Nou Testament cât costă [...] dar nu au spus apoi că doresc unul.” și mi-a dat numele „Selejan” sau „Selegean” pentru că nu am înțeles, și am continuat după ce ei au ajuns și eu m-am agitat.
Colegul lui de servici a fost cel care ia demascat, cel de la PNA, care la vizitat într-o sâmbătă pe 25 Iulie 2015 când eu încercam să recuperez CD-ul cu probe de pe partiția FAT32 care tot își schimba mărimea odată cu accesarea sistemului pe partiția NTFS pe care am mutat și o parte din corespondența electronică de pe sistemul informatic cu nforce2 pe care l-am colocat apoi în 2016 și în 2017 l-am upgradat la nforce5. Apoi în anul 2016 când am finalizat rackul de server din fer am scris un DVD cu probe și l-am trimis cu o petiție la I.J.P. Arad și am făcut o copie personală fără să analizez toate datele.
Menționez căci eu obișnuiesc să citesc porțiunea săptămânală din Biblie dimineața și în acel an uneori mergeam la picnic să citesc și totodată dacă se răcea prea tare de la scurgerile de nitrogen din cauza dinților care erau deja foarte deteriorați alegeam să ies spre Pădurea Ceala. Astfel pe la ora 14:50 s-a pornit frigiderul și am ales să-l scot din priză din cauza să-mi accentua problemele. Apoi la ora 15:04 am identificat instalația de răcire fără să am frigiderul pornit dar și că se tot plimbau prin casă spre fereastră și căci se auzea spre geam cum vorbeau între ei de câte ori trecea o mașină ca și cum se aplecau să identifice un anumit tip de mașină.
Astfel în 25 Iulie 2015 la ora 15:10 din cauza că eu credeam că îmi fac presiuni să nu citesc în apartament din Biblie sau să nu mai reconstitui CD-ul cu probe și având hainele imprimate cu nitrogen deoarece unii iudaici mesianici care ne integrăm în Israel nu aprindem foc sâmbăta și nu-mi puteam încălzi hainele (pe termen lung) punând de exemplu cartofi la copt în cuptor cu fereastra aprinsă și am cedat știind că afară era peste 40 grade Celsius mai ales mă pot încălzi la soare și am coborât jos.
Astfel în 25 Iulie 2015 la ora 15:14 am ajuns la colțul străzii unde doi polițiști păreau o mașină tip ARO de teren parcată în față la bloc 56 sc. B cu numărul de înmatriculare AR 18 PNA și un ofițer care venea dinspre cei doi spre blocul nostru la care am zis în sinea mea „Aceștia îmi rezolvă cazul...?” și am venit înapoi pentru că mama mea Telepoczki Elvira nu era acasă și am urmărit dacă sună la interfon la Ap. 13 ca să-l salut și să-i spun să nu sune că nu sunt sus și să-i spun să nu intre că atmosfera era plină cu nitrogen și puteam vorbi afară.
Astfel în 25 Iulie 2015 la ora 15:15 m-am întâlnit la intrarea în scara de bloc cu un ofițer care venea dinspre scara B și pe care l-am întrebat la interfon la ce apartament sună. La aceasta el părea ofticat și ma întrebat cu ce drept îl iau la întrebări și i-am spus puțin de cazul meu și că aștept un organ de cercetări de la Poliție să vină să dau declarații la care el a spus că în bloc locuiesc mai multe probleme care se confruntă cu diferite probleme și că el a venit să viziteze un coleg de servici. În primă fază am crezul căci era iritat că aveam barbă și părul cu pletele încâlcite de la deversările și emisiile cu nitrogen la ora când dorm. După ce acesta a sunat la ap. 16 în timp ce discutam eu m-am făcut colorat la față deoarece nu știam până la acea dată ca la acel apartament să locuiască un polițist ci doar în 2017 s-a întâmplat ca să stea peste noapte acolo un tânăr îmbrăcat jandarm ori cu uniformă de la Poliția Locală Arad.
Astfel în 25 Iulie 2015 la ora 15:17 m-am urcat sus renunțând să merg spre balta de lângă Pădurea Ceala și am urcat sus în speranța că poliția face demersuri să-mi rezolve cazul identificând un ofițer care urca sus la ap. 16 spunând că vizitează un coleg de servici și eu eram mirat deoarece știam căci separeul din PFL și instalația cu nitrogen o aveau la ap. 17 dar sistemele informatice tinerii le-au adus în acel an la ap. 16 așa cum am arătat în petiție. Apoi am identificat aerul care devenea tot mai rarefiat și rece după ce acesta a sunat și a intrat în ap. 16 și m-am izolat după ușă în bucătărie. Menționez căci în acel an încă aveam ușă din lemn și puteam auzi tot ce se discuta în casa scărilor și la etajul 4 în unele apartamente cu care aveam și perete comun. Astfel am auzit cum s-au salutat și am stat liniștit la am să să văd dacă din cuvintele lor reiese căci vizita are de a face cu mine.
Spre dezamăgirea mea discuția nu era legată de cazul meu ci au discutat dacă avea acte și ia spus că poate să-și facă acte „și aici de la noi”. Unul din cei doi a întins 500 Euro la celălalt și nu știu dacă celălalt a acceptat banii dar au discutat de acestă sună încă de două ori și nu am putut identifica exact ce anume deoarece era aerul rece și nu puteam sta bine la masă fără să foșnesc. Precizez căci aveau și acolo o instalație similară cu cea de la ap. 17, dar nu știu dacă o aveau în vara anului 2015 și nici dacă avea legătură ori nu acestă vizită, și am menționat cum a fost acesta demontată și elemenții plini cu lichid au fost cărați de 4-5 inși pe 20 Ianuarie 2016 legați cu lanțuri așa cum am scris în înșiruirea de evenimente din petiție.
Efectul vizitei s-a simțit la ora 17:55 când eu eram încă amețit și când o femeie a spus:
Apoi l-au imitat pe acel rabin bătrân Karoly care are voce aproape identică cu un procuror de la Parchet care uneori a venit când făceam instalări pe unul din sistemele informatice din locuință în zonă.
În 25 Iulie 2015 la ora 20:30 am pornit din MS-DOS 7.10 instalarea la Windows din „C: \CD-Share\i386\WinNT.EXE” cu scopul să repar instalarea din directorul „Windows”. Pentru că s-a oprit subit zuruitul din bloc după ce probabil au identificat că instalez acea ediție care am cumpărato în Aprilie 2008 prin Around și au oprit acea instalație care deranja. Totodată și eu am oprit procesul de instalare căci aproape a trecut ziua și am urmărit serviciul și am citi porțiunea pentru săptămâna care urma de pe un alt sistem informatic. Apoi la ora 22 au spus că au încurcat placa mea nforce2 cu ceva placă de PIII 2CPU pe care am luat-o SH din piață de la Obor într-o Duminică de la un țigan.
Un alt coleg de-al lor din scara de bloc ia demascat și-a făcut copilării și miticării de câte ori aduceam o sursă de calculator în casă. Precizez căci am casat 15 surse cumpărate la SH din piață cu 5 sau 10 RON buc căci am avut nevoie de carcasele lor goale ca sertare pentru un rack-server de fer.
Menționez căci am experimentat cu circuitul logic LM 324-339n (NPN) care este în mai multe surse de sistem tip P4 sau P5 și-am căutat o modalitate să le ecranez așa cum am ecranat procesorul Barton 2500+, și unele plăcuțe compatibile să le păstrez plăci de schimb pentru sursă ca să nu mă includă la hărțuire și apoi să mă țină pe loc doar din cauza unei componente banale și ieftine. Totodată am căutat alternative pentru acel regulator de voltaj pe care m-am gândit să-l închid și într-o cutiuță de aur.
Menționez căci un scurt circuit nu se poate realiza prin interceptare-receptare doar de un receptor-emițător radio și nici cu un LNC cu diode de emisie-recepție gen Wi-Fi ci este nevoie de o lampă cu Raze X sau radiație Beta care să producă o emisie îngustă și intermitentă fotonică ca radiația Gama. Totodată am realizat un modul de verificare cu 4+1 leduri și circuit 339n ca fie să verific circuitele integrate lovite cu acea tehnologie dacă mai merg ori fie să-l identific pe cel care făcea abuz în servici dacă mai are acces în ap. 17 și dacă sare să-mi scurtcircuiteze acel regulator de voltaj. Acesta mi-a scurtcircuitat pe -12V regulatorul și când a renunțat am fost nevoit să schimb ledurile care proveneau de la brichete cu lanternă și erau legate prin rezistențe de 3,3 k la ieșirile integratului. Acesta mi-a distrus și încărcătorul de la bormașină când am avut nevoie să dau găuri la sistemul de răcire din sistemul informatic.
Totodată a rămas să prezint probe legate de acționarea frigiderului pe care am descriso în aceasta detaliind sâmbăta în care la vizitat pe cel de la ap. 16 un coleg de servici. Menționez căci frigiderul deja face mucegai și îl mai curăț din când în când așteptând ca să se rezolve cazul și să-l pot pune iar în funcțiune. Compresorul l-am umplut cu freon ori l-am schimbat în 17 Mai 2005 cu garanție de 1 an după ce nu a mai fost schimbat de 25 de ani de când era fabricat și propun ca cineva de la poliție să ia legătura cu instalatorul să vedem cine de la Parchet va cere o sumă de bani să scoată frigiderul din baza de date la fel cum se face cu banii marcați.
Prezint probe sub formă de fotografii cu capturi de ecran care conțin unele din mesajele de eroare declanșate când o femeie din zona apartamentului 17 spunea “Dăi aia cu Less” cu repetiții pe 8 Septembrie 2015 ora 10:29 și care au accesat cu microunde sau Wi-Fi a sistemului informatic și anume a programului „winword.exe” de la Office 2002 pe sistemul care atunci avea placă de bază nForce2 identificat unde este în locuință prin Roentgen și era setat cam la 1000 Mhz să nu se încălzească de la microunde și de la circulația slabă a aerului până am corectat cu dl. prof. ing. Rațiu Viorel unele note de la Noul Testament „Traducerea Fidela” legându-se probabil de licența la Office XP cu toate că nu am ajutat pe nimeni pe bani și aveau licență la o ediție mai nouă la Sc. Around SRL sau unde își imprima cu acele corecturi. Precizez căci nu am fost ajutat de Poliție să-i identific dacă erau de la Parchet ori dacă s-au folosit de probleme de licență să-mi supravegheze locuința personală care este intabulată pe mama mea. Ignorând cine anume a accesat sistemul informatic din mesajul de eroare se poate vedea că cineva a încercat să închidă ori să blocheze temporar programul „winword.exe” în timp ce noi lucram dar procesorul Barton 2500+ nu avea facilitatea respectivă. Acesta este tot un abuz în servici pentru că nu am constituită o firmă și pe dl profesor l-am ajutat gratuit urmând ca dumnealui să apeleze la un copy-shop sau tipografie unde trebuia să plătească. Acestea nu constituie motive să-mi supravegheze locuința și sistemele informatice.

Dsc01923.jpg Maker Note (Vendor): - Thumbnail: - Compression - 6 (JPG), Make – SONY, Model - DSC-W710, Orientation - Top left, XResolution – 72, YResolution – 72, ResolutionUnit – Inch, DateTime - 2015:09:08 10:29:34, JpegIFOffset – 12944, JpegIFByteCount – 8203

Precizez că aceste probe pot fi luate în considerare împreună cu înregistrările audio cum picură reactorul care produce înaltă tensiune și nitrogen lichefiat în momentul în care utilizează tehnologia ca să facă supravegherea locuinței fie că identifică ce mănânc fie cine este în baie și fie supravegherea și perturbarea funcționării unui sistem informatic ori interceptarea altui mijloc de comunicații și ascunderea acestora pe fond de hărțuire sexuală ori pulsații cu razeX ori hărțuire ca miticării cu licența Windows de agenții care interceptau sistemele asociați cu diferite persoane cu scopul să ascundă motivele lor prin o formă de hărțuire pretinzând că sunt de la Cultul Creștin Penticostal.

Dsc01925.jpg, Maker Note (Vendor): - , Thumbnail: - , Compression - 6 (JPG), Make – SONY, Model - DSC-W710, Orientation - Top left, XResolution – 72, YResolution – 72, ResolutionUnit – Inch, DateTime - 2015:09:08 12:57:10, JpegIFOffset – 12944, JpegIFByteCount – 8160

Precizez că aceste probe pe care le prezint nu sunt de la sistemul informatic care ar avea disfuncționalități, așa cum insistă dl. Comisar șef de poliție, și nici de la unitatea optică ci prezint o eroare produsă de procesorul Intel Celeron 2400 Mhz PAE care este interpretată de kernelul Linux Ubuntu 2015 care este aceiași la instalator și la interfața text ca la o anumită interfață grafică a distribuțiilor din familia Ubuntu și care are un sistem de autoverificare a integrității și sumei valorii numerice a fiecărui fișier cât și că acestea au apărut în momente diferite ale procesului de instalare cu același mesaj care arată băbește că sistemul a fost accesat – adică interceptat – la fel ca acel chip GPS din smartphone RDS care poate fi interceptat cu anumită tehnologie indiferent ce model este.

Prezint probe sub formă de fotografii cu capturi de ecran care conțin unele din mesajele de eroare declanșate când familia Petrea a fost alertată de băieții care stăteau în separeul din PFL din apartamentul 17 când încercam să instalez Linux Ubuntu pe sistemul informatic Pavilon Celeron 4 și despre care fiind de la Ubuntu nu se poate spune că are virus și prezint pasul din procesul de instalare unde se configurează rețeaua:

Dsc04858.jpg, Maker Note (Vendor): - , Thumbnail: - , Compression - 6 (JPG), Make – SONY, Model - DSC-W710, Orientation - Top left XResolution – 72, YResolution – 72, ResolutionUnit – Inch, DateTime - 2016:03:01 10:36:51, JpegIFOffset – 12944, JpegIFByteCount – 8149

Dsc04859.jpg – Arată interceptarea după setarea rețelei și fereastra cu marginea balconului.

Dsc04860.jpg – Interceptarea este la setarea sau crearea partiției când cel care făcea probabil abuz în servici a primit avans din partea acuzaților să mă oblige să-mi formatez complet partiția căci instalarea a căzut la transferul fișierelor GRUB sau Grub-PC fără care nu se putea intra în Linux Ubuntu după ce l-am instalat.

Prezint probe sub formă de jurnal de accesare și jurnal a uneltelor de monitorizare a sistemului (Unified System Diagnostic Tools) pentru EPoX 2500+ furnizate de producător și altele de exemplu din 10 Aprilie 2015 care arată căci au încercat să acceseze un document prin placa de rețea și cum a funcționat sistemul în acea zi:

NTLMLogin-RemConn-Root_Accesare_Tora_Mesianica-FriApr10-09-0658AM2015.txt

<root><item name="gstorage" value="gyeLFSZyNkVw3kjHfcv.4VGS5vG1YAMIUCZrYtj8nd7.U7/1428429587078/" ltime="3385810336" htime="30438384" /></root>  _ _ “P5ì_ Documents E:\My Documents\Florin\BibliaMesianica\Romanian_Messianic_Bible_Tora.doc ` _  X epox-serv ”Ä-h-1dKŠá

<=ä_Đ ^Ùżßä_ąû @ôđ (”Ä-h-1dKŠá

<=ä_Đ ^Ùżßä_ąû @ôđ ( 15.28527625) : NTLMLogin resulted in hr = 0x8004100e

(Fri Apr 10 09:04:00 2015.28528640) : NTLMLogin resulted in hr = 0x8004100e

...

(Fri Apr 10 09:07:19 2015.28727281) : NTLMLogin resulted in hr = 0x8004100e

(Fri Apr 10 09:07:20 2015.28728281) : NTLMLogin resulted in


Prezint probe sub formă de capturi de ecran din care se vede cum am fost hărțuit pe un mijloc de comunicații numit "smartphone" care este atât telefon cât și sistem informatic mai ales în 4 Decembrie când la trecerea zilei am fost invitat neoficial la Poliția Municipiului Arad și aveam dimineața o conferință de rugăciune cu o congregație mesianică din cartierul Jersey, New York:

https://app.box.com/s/2hhtp2jrono2ncoz40hpbcrcf9f7uzjc




Screenshot_2015-10-23-02-46-38.png


Screenshot_2015-12-04-03-12-59.png


Screenshot_2015-11-07-16-59-17.png

Precizez căci așa fiind condițiile am plecat pe mal cu căștile la urechi și acolo am încercat jos spre apă să ader la conferință lucru care mergea în săptămânile anterioare în care intram de pe smartphone și doar odată am mai avut placa audio preluată și jos pe mal am reușit să ader reluând controlul asupra sistemului de comunicații.

Screenshot_2015-12-04-03-25-40.png


Screenshot_2015-12-04-03-32-38.png

Screenshot_2015-12-04-04-49-01.png

Mai sunt și altele online pe serviciul Box:

https://app.box.com/s/7jhwa1kjz7h22kly8jhu6q9fcdyryh4h

Am continuat să fiu identificat prin GPS când făceam pe smartphone ceva important pentru ei și probabil opțiunea o captură de ecran cu ce făceam:

Screenshot_2016-06-12-00-43-20.png

Am creat în 2016 contul Box pe care am inclus probe audio cum curge azot lichefiat și partea locuinței unde locuiam devine un fel de cameră de gazare.

Screenshot_2016-06-16-21-54-06.png

Am fost identificat că citesc un psalm din Westmister Lelingrad Codex.


Includ și probe cu capturi de ecran mai recente prin care se observă că încă sunt identificat pe sistemul de comunicații ce anume comunic prin rețeaua Facebook ori prin rețelele de știri ori cine mă sună ș.a.

Screenshot_2016-12-23-18-04-40.png

Screenshot_2016-12-30-18-23-21.png

Screenshot_2017-01-09-04-48-27.png


Screenshot_2017-01-24-22-56-16.png

Precizez căci hotărârea să scriu petiția nr. 185587 înregistrată la poliție în 27 Decembrie 2016 și apoi plângerea penală am făcuto la sărbătorile mari de toamnă când în seara de ajun în timp ce aranjam coliba de data aceasta în camera mea fiind timpul nefavorabil să culeg destulă trestie pentru acoperiș să țină teoretic de ploaie și după aranjarea colibei și alcătuirea buchetului cu 3 specii și un fruct citric conform poruncii biblice căci am fost iradiat cu ceva diferit ca până în acea zi și nu ma apărat nici burtiera de protecție și nici nu se încălzea un disc de plumb cu care altă dată puteam măsura oarecum radiația când eram urmărit cu acea tehnologie și era o armă albă nouă pentru mine cu care m-au afectat fizic mai ales căci am mâncat mai mult seara și hrana a reținut radiațiile și abia când m-am culcat la 6AM am fost analizat de la apartamentul 17 până la ora 12:20 când m-am trezit. Bănuiesc că acea armă emitea radiație Beta ori Gama. Acestea afectează "Respectul Vieții și al Demnității Persoanei Umane" conform cu Art. 73 și 74 din Codul Civic mai ales că uneori așa cum am specificat în petiții fie provoca deschiderea prostatei ori fie a unei trompe.

Pentru că problemele cu cea de la apartamentul 16 care după unii s-a pus autoare pe o copie a cărții Sărbători Mesianice ori extrase din ea ca carte separat㠄Sărbătorile Domnului” și corectată să coincidă cu traduceri mai vechi ale Bibliei Creștine în patru limbi și cu cei de la apartamentul 17 au continuat mai ales sâmbetele să-mi facă și alte probleme decât supravegherea locuinței. Am făcut un index cu o listă de directoare unde se poate accesa online dovezile sub formă de înregistrări audio cu scurgerea de „azot” și „nitrogen” lichefiate de la instalația cu care îmi supraveghează locuința și fac interceptare la componentele din sistemele informatice ori alte mijloace de comunicații și fac hărțuire ducând unele persoane pe care le prostesc că am grad de handicap spunând că nu-și iau „sculele” de acolo doar dacă le scoate poliția susținând mai departe că sunt bolnav psihic și pot să-mi facă ce vor ei.

Precizez căci la Poliția Mun. Arad s-a considerat căci unele aspecte cum ar fi constituirea unui grup infracțional care să supravegheze locuința cu ori fără acordul Parchetului intră în sfera de competență a Serviciului Pentru Combaterea Crimei Organizate Arad iar aceștia au analizat doar aspectele legate de „Criminalitate Informatică Online” și aspecte legate de funcționarea sistemului informatic, motiv pentru care am făcut de exemplu acel modul cu 339n de care l-am menționat în prezenta ca să-i prind cum fac abuz în servici, un aspect care nu intra în sfera de competență a serviciului din Arad și pentru care încerc să trimit o copie a prezentei la PNA ori DNA.

Precizez căci cei care cauzau disfuncționalități pe fond de miticării pretinzând că îmi blochează componente ca sursa de P4 și ași pune la gunoi sistemul informatic ca ei să poată prelua hardul, referindu-se la hard disk-ul cu proiectele mele ori la întreaga carcasă care ar include și acea sursă de P4 probabil au folosit tehnologia de la Parchet pentru a prostii unii cetățeni că nu mai merge un sistem informatic cumpărat cu 2-3 ani în urmă ca să-l pună la gunoi ori pentru a identifica cine se ocupă de reparații și să facă convenție cu acea firmă ori persoană pentru ca să împartă suma obținută în urma unei intervenții și acesta fiind o formă de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

Precizez căci atunci când mi-am pierdut răbdarea și i-am întrebat cine sunt au răspuns „Cultul Penticostal” la care eu am trimis o petiție la „Cultul Creștin Penticostal” pentru că nu i-am crezut și am redirecționat petiția și la Poliția Municipiului Arad. Am primit răspuns negativ de la secretariat așa cum voi arăta mai jos:

Buna ziua.

Stimate domn,

Cultul Crestin Penticostal din Romania nu are nici o legatura cu grupulde "golani"

- cum ii numiti, care, sustineti dvs., va supravegheaza locuintadin

str.Pionierilor, bl. 56, sc. D, et. III, ap. 13, pe dvs. si pe mama dvs.

Cele descrise nu fac obiectul cunoasterii noastresi, cu atat mai putin,

a implicarii Cultului Crestin Penticostal - BDARintr-un fel sau altul in ceea ce descrieti a fi ocupatia acestui grup.

Biroul Permanent al Cultului Crestin Penticostal - BDAR

On Wednesday, August 9, 2017, 4:21:35 PM GMT+3, Florin C Bodin <orynider@rdslink.ro> wrote:

Pe 09.08.2017 16:16, Florin C Bodin <orynider@rdslink.ro> a scris:


Astfel am dat o declarație la ofițerul de la Poliția de Sector din cauza acelei petiți în care am menționat acțiunile grupului infracțional numit de mine „golani”, adic㠄polițiști” în limba ebraică, nu au de face cu acest cult ci mai degrabă cu un grup de tineri care majoritatea provin din familii dezorganizate și copii instituționalizați înfiați după unele presiuni de evrei mozaici mai în etate și care se organizează în curtea Comunității Ebraice unde se fac că sunt iudei iudaici într-o sală mică și care probabil au fost folosiți de unii inspectori pentru a face abuzuri și am cerut să nu se continue cercetările penale contra „Cultului Creștin Penticostal” din cauza acelei petiții însă voi ține poliția și acest cult informat dacă acești inspectori folosesc în abuzuri copii care țin de cultul lor și care se organizează ca grup infracțional folosind numele cultului. Precizez căci ofițerul a vizitat cele două familii de la apartamentele menționate și că ea a spus că locuiește acolo cu soțul și cu copilul ei dar președintele de bloc dl. Ursăcheanu Gheorghe a spus că ea este Achim Claudia și că acela nu este soțul ei ci un concubin pentru că nu sunt căsătoriți. Totodată eu am îndoieli căci copila este copilul ei din cauza că uneori se reunește cu fete de diferite vârste și copila care urcă cu ea are tot cam aceiași înălțime și greutate și o suspectez căci și-a fabricat o familie falsă față de locuitorii din bloc ca să aibă milă de ea și să-i poată influența și săi compromită prin aceea că o tolerează de mulți ani dar și că îi momește să participe în grupul infracțional prin agitație spunând „Să ne scăpăm de ăsta de aici” și apoi s-a întâmplat ca după discuții cu ea alții din scara de bloc și scara vecină să-i preia discursul. Totodată menționez căci în Noiembrie 2016 a venit prima dată la ea o tânără școlară având în vedere ora la care pleacă și vine și căci ea ia spus președintelui de asociație locatari căci este o verișoară și a trecuto la cheltuieli de întreținere.
În petiția adresată Secretariatului Cultului Creștin Penticostal și procesată de Biroul Permanent al Cultului Creștin Penticostal Arad am menționat căci eu sunt credincios iudaic-mesianic după ce am constatat căci suntem evrei pe fondul unor cercetări de unde provin familiile mamei și tatălui și pe fondul trecerii la „democrație”, și căci cercetările le-am făcut în urma tentativei mamei și a unui credincios mozaic să se căsătorească în Martie 1990, și din dorința celor doi să-și practice mai departe fiecare religia separat.
Apoi pentru că am auzit că unii din ei coordonați de ceva păstor cu care s-au întâlnit la Biserica Ekklezia (la fostul Cinema Dacia) au dorit să mă bage în concert și neștiind ce religie și religiune am au dorit apoi să facă convenție cu cea din ap. 16 și cu mine să devin ipocrit așa cum ia făcut pe unii creștini și să nu mă mai plâng dacă mai îmi face probleme și l-au luat pe un tânăr pe care îl cunosc și care a fost poștaș în Alfa cu ei ca să inspire încredere și doi băieți de 14-15 ani care nu păreau botezați. Apoi am precizez căci eu și mama mea Telepoczki Elvira am fost introduși deja în concert în anul 1990 la primul eveniment de acest gen susținut de Frații Groza la Sala Polivalentă din Arad și la sfârșitul evenimentului atât eu cât și mama mea am coborât și ne-am predat iar mamei i-au propus să se boteze și pe mine m-au considerat prea mic atunci și nici eu nu le-am spus ce religie aveam pentru că au spus că putem fi orice religie și nu credeam că au auzit de mesianici.
Precizez în acesta căci după două luni de la concert am fost identificat de un rabin mesianic la casa de pe str. Dornei nr. 63 unde locuiam temporar căci am plâns când au luat mezuzot-ul cu poruncile de pe ușă și deși mă considerau prea mic la 14 ani totuși mi-a propus să merg la magazinul de la Sinagoga Neologică și să-mi iau unul care are un bilet integru iar eu m-am dezis ca să merg din cauza că nu toți erau iudei ci unii erau spioni și golani și mă puteau identifica la acea sinagogă mai ales căci am auzit că fiul dl. Boros Emanuel ar fi murit iradiat cu câțiva ani în acea casă unde locuiam în acel an slăbind peste 20 kg.
În petiția adresată Secretariatului Cultului “Creștin Penticostal” am menționat pe scurt căci eu m-am consacrat în urma evenimentelor din anul 2000 când am fost exclus de comunitate pe perioada verii și în luna Iulie după ce s-au scris două articole în publicația „Calea Credinței” în care ne cererea să ne rugăm pentru ploaie pe care ni le-au trimis cu o studentă de la Facultatea de Teologie la Secția de Interne a Spitalului Clinic Municipal și l-au convins pe un profesor cu care făceau colegii de clasă de la facultate dansuri artistice, dl. Nistor, care se afla cu piciorul luxat în salon cu mine, și care după ce a avut discuții cu alți pacienți m-a rugat să mă rog și eu pentru ploaie când mă rog după obiceiul meu. Pentru că nu eram încă consacrat consideram căci este însărcinarea preoților să mijlocească pentru popor și l-am refuzat de mai multe ori până în acea zi pe dl. Nistor. Astfel ajuns în locul unde mă rugam consideram că trebuie să fiu preot ca nu doar să mă prefac că mă rog pentru ploaie și pentru că nu am avut relații intime am găsit un motiv în plus să fac pasul și să mă consacru ca preot, moment în care înainte de ploaie mi-au venit în minte cum tehnoredactam un proiect la facultate ca în somn și felul cum realizam tehnic o carte cu grafic economic și imagini cu cele două cărți aduse într-o plasă albă în Ierusalim unde le utilizam la Zidul Vestic. După discuțiile ce le-am avut cu diferite persoane după acea rugăciune am acceptat să-mi continui studiile și opțional să am servici pe durata ultimilor ani de studii.
Totodată am menționat și că m-am botezat în anul 2005 și împreună cu mine s-a botezat și mama mea Telepoczki Elvira, iar din anul 2007 am continuat să-mi practic solitar religia iudaică-mesianică pentru un an având convenție în paralel cu un creștin care a organizat un grup de casă unde ne întâlneam săptămânal. Apoi după ce acel an a trecut m-am asociat cu mai mulți rabini mesianici și mama a găsit un grup de casă organizat mai mulți ani de Biserica „Dragostea” din Pârneava în cartierul Alfa în care au participat și bătrâni din comitetul bisericii care locuiau în cartier.
Din răspunsul primit rezultă că nu doar biroul lor din Arad ci chiar Cultul Creștin Penticostal din România nu are nici o legătură cu grupul de "golani" descris de mine și nici participări într-un fel sau altul în ceea ce am descris a fi ocupația acestui grup infracțional, totuși am observat căci în ultimele luni din anul 2017 am avut iar un poștaș din acest cult religios care poate fi din coincidență ori poate fi folosit în mod conștient ori inconștient de unele grupuri care urmăresc familii de evrei.
Legat de disfuncționalități prezint un raport de scanare cu ClamWin Antivirus recent făcut pe sistemul pentru traduceri HP-Pavilion la care la data scanării am avut restricționate programele dacă nu porneam în modul de siguranță:
Scan Started Fri Dec 15 00:17:04 2017
-------------------------------------------------------------------------------
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\06715a914076c6569d206365033d4b7b_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\0e76231e7ee0a23914e9ca25cb6716b3_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\0f0519c00de89845b65bac518d3d9127_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\123a0996e3f50e02732bd7d5661b023f_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\227f3bac567a3c9bab829e3ef3c5ec32_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\30c3a27fb7e30e18c3fc4517fa567156_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\40209af213f1feff631e5db324bc7b75_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\424385955165b27470b17128690cfe44_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\61d477e2e21c90a6916ca9008c65f86c_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\6d253c2840a2847a5b162a5d31b1bc47_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\6d56e82ab05536eb227058f4efa50963_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\731091ebb17b2f1101c252bb2754f465_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\750a16adb2c5dc8831001c77cb825f28_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\76ad198ef9d27861a8183980add94a25_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\834f72b249bb3b3135784969418dfefc_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\85128c5219fd5ef8d209c3223c8f6874_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\95ddb17644f0e7686981733c99f0f334_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\97df909edf68263038c60cdf14403ef7_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\9a30ea049b488962cd13f1f205dd6152_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\a42a979fc128e484568cbab950ba7736_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\a58b69594004b4bcd756ca5470767069_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\b4dd6d711562f81062a3f9b845705e1e_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\b79fd97ca41ea33edd1e661d53538403_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\ba20ec481e5e46310d4b3ecf7d13a5ce_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\bdf1438640db3c21984bfadb92a14c0a_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\c91bf29b7bf0647228a828cc38e61c7b_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\ceb58cad0b6e11cbc1425f6502cc5383_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\d70165b9f3d0ad7ab5625e1e9e0572c1_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\d988cd4659aebaa41911a520d8ea666e_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\dff6ec05ec5c36e731f04e09e6ba96b0_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\f8cdd752d5ac5b9a4980351f62486b0c_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys\f8e488d2d96a33a8798ff702479a89e6_5be7b37a-b087-4fe2-bdc8-dfc44a6f9696: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\hiberfil.sys: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\pagefile.sys: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\DataStore\Logs\tmp.edb: Permission denied
C:\WINDOWS\system32\ativvaxx6.14.1.69.dll: moved to 'C:\Documents and Settings\All Users\.clamwin\quarantine\ativvaxx6.14.1.69.dll.infected'
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\system32\CatRoot2\tmp.edb: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\system32\CatRoot2\00000000-0000-0000-0000-000000000000\catdb: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\system32\CatRoot2\127D0A1D-4EF2-11D1-8608-00C04FC295EE\catdb: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\system32\CatRoot2\F750E6C3-38EE-11D1-85E5-00C04FC295EE\catdb: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\system32\config\default: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\system32\config\SAM: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\system32\config\SECURITY: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\system32\config\software: Permission denied
WARNING: Can't open file C:\WINDOWS\system32\config\system: Permission denied

C:\WINDOWS\system32\ativvaxx6.14.1.69.dll: Win.Trojan.Patched-187 FOUND
----------- SCAN SUMMARY -----------
Known viruses: 6364235
Engine version: 0.99.1
Scanned directories: 17382
Scanned files: 156967
Infected files: 1

Total errors: 3
Data scanned: 36438.60 MB
Data read: 43736.54 MB (ratio 0.83:1)
Time: 26707.484 sec (445 m 7 s)

The following files are Digitally Signed by Microsoft Corporation and may have been incorrectly detected as viruses:
c:\docume~1\orynider\locals~1\temp\clamav-84c1184c1a7076887aa1892c25203981.00000d94.clamtmp: [Win.Worm.Chir-1902] FALSE POSITIVE FOUND
c:\docume~1\orynider\locals~1\temp\clamav-9142b16e428f1c94482317787734dd30.00000d94.clamtmp: [Win.Worm.Chir-1902] FALSE POSITIVE FOUND
c:\docume~1\orynider\locals~1\temp\clamav-e9e54e5da6a2c807ab1e8a4686943463.00000d94.clamtmp: [Win.Worm.Chir-1902] FALSE POSITIVE FOUND
C:\WinDDK\7600.16385.1\Debuggers\kd.exe.vrs: [Win.Trojan.Parite-1578] FALSE POSITIVE FOUND
C:\WinDDK\7600.16385.1\Debuggers\kdbgctrl.exe.vrs: [Win.Trojan.Parite-1572] FALSE POSITIVE FOUND
C:\WinDDK\7600.16385.1\Debuggers\remote.exe.vrs: [Win.Trojan.Parite-1487] FALSE POSITIVE FOUND
Please do not be alarmed and help us by submitting the files identified above as FALSE POSITIVE at http://www.clamav.net/sendvirus/
--------------------------------------
Completed
--------------------------------------
Menționez căci așa cum se poate vedea din raportul de scanare am redenumit fișierele infectate ativvaxx.dll în ativvaxx6.14.1.9.dll și cele trei fișiere din Driver Development Kit Debuggers din *.exe în *.exe.vrs și am înlocuit driverul ativvaxx.dll cu o versiune puțin mai veche de pe CD-ul Windows. Acesta nu a schimbat felul cum funcționează sistemul de operare și încă am cenzurate ce programe să folosesc însă în Modul de Siguranță merg orice programe gen Total Commander, Process Explorer, ToolTipToolNT, SQLite Database Browser, ș.a., care nu merg decât în Modul de Siguranță.
Menționez iar cu privire la sistemul informatic din rack căci ultima dată alături de hard discul WD 2500 (250GB) PATA pe care nu l-am conectat din motive de securitate avea montat și conectat HDD-ul WD1200 (120GB) PATA vechi, procurat de la un prieten care stă lângă Teatru de Marionete și l-am folosit până înainte să fac Upgrade în luna August, pe care l-am montat și conectat împreună cu HDD-ul WD 10EACS (1TB) SATA care încă nu conține o partiție cu toate că l-am cumpărat în regim de „sh” și pe care menționez căci l-am verificat împreună cu domnul de la care l-am cumpărat la fel ca placa de bază (care este fabricată doi ani mai târziu și la care există susținere și drivere atât de la ASRock cât și de la nVidea unde mai găseam și pentru nforce2 deoarece pe CD-ul original plăcilor vechi erau viruși) și placa video care provin din același PC la care acest domn a renunțat și pe care le-am cumpărat pentru Upgrade de la nforce2 la nforce5 menținând unitățile DVD și FDD și placa de sunet SB16 PCI și placa de rețea Gigabit și TV Tunerul Creatix-Philips care mi-ar permite să mă uit și la posturi TV ca înainte să fac Plângerea Penală. Menționez că tipul de licență Microsoft care o am permite să schimbi 7 componente și apoi odată să schimbi toate componentele și iar 7 componente cu condiția să nu instalezi sistemul doar pe sistemul informatic care are certificatul de licențiere. Menționez căci sistemul informatic a funcționat când l-am colocat în rack-server și căci am fost blocat în momentul în care am dat să salvez setările din BIOS care au rămas cele implicite când pui prima dată baterie sistemului căci ecranul a înghețat și un individ de al etajul 4 a intrat în polemică pe subiectul sistemului informatic în bucătăria apartamentului 17.
Prezint probe sub formă de fotografii care conțin unii pași cu setările din BIOS care le făceam înainte ca familia Domokos a început să discute cu băieții care stăteau în zona din camera mică din apartamentul 17 când verificam sistemul informatic cu placa nforce5 care nu se poate spune spune că are vreun defect și prezint pasul din procesul de setare unde am realizat aceste poze având temerea căci vor împiedica cu orice mijloc funcționarea sistemului informatic:


ImageDescription - Make - SONY; Model - DSC-W800; Orientation - Top left; XResolution - 350; YResolution - 350; ResolutionUnit - Inch; Software - 1.0500; DateTime - 2017:12:17 01:56:25; YCbCrPositioning - Co-Sited; Copyright - Copyright 2009; ExifOffset - 308; ExposureTime - 1/8 seconds; FNumber - 3.20; ExposureProgram - Normal program; ISOSpeedRatings - 400; ExifVersion - 0230;

DateTimeOriginal - 2017:12:17 01:56:25; DateTimeDigitized - 2017:12:17 01:56:25; ComponentsConfiguration - YcbCr; CompressedBitsPerPixel - 3.16 (bits/pixel); ShutterSpeedValue - 1/8 seconds; ApertureValue - F 3.20; ExposureBiasValue - 0.00; MaxApertureValue - F 3.20; MeteringMode - Multi-spot; LightSource - Cool white fluorescent; Flash - Not fired; FocalLength - 4.60 mm; FlashPixVersion – 0100; ColorSpace - sRGB; ExifImageWidth - 640; ExifImageHeight - 480; InteroperabilityOffset - 7472; SensingMethod - One-chip color area sensor; FileSource - DSC - Digital still camera; SceneType - A directly photographed image; CustomRendered - Normal process; ExposureMode – Auto; White Balance - Manual; FocalLengthIn35mmFilm - 26 mm; SceneCaptureType - Standard; Contrast - Normal; Sharpness - Normal; Maker Note (Vendor): - Thumbnail: - Compression - 6 (JPG); Make - SONY; Model – DSC-W800; Orientation - Top left; XResolution - 72; YResolution - 72; ResolutionUnit - Inch; JpegIFOffset - 7648; JpegIFByteCount - 10243.

I
mageDescription - Make – SONY; Model – DSC-W800; Orientation - Top left; XResolution – 350; YResolution – 350; ResolutionUnit – Inch; Software - 1.0500; DateTime - 2017:12:17 02:48:03; YCbCrPositioning – Co-Sited; Copyright - Copyright 2009; ExifOffset – 308; ExposureTime - 1/15 seconds; FNumber – 3.20; ExposureProgram - Normal program; ISOSpeedRatings – 400; ExifVersion – 0230; DateTimeOriginal - 2017:12:17 02:48:03; DateTimeDigitized - 2017:12:17 02:48:03; ComponentsConfiguration – YcbCr; CompressedBitsPerPixel - 3.27 (bits/pixel); ShutterSpeedValue - 1/15 seconds; ApertureValue - F 3.20; ExposureBiasValue – 0.00; MaxApertureValue - F 3.20; MeteringMode – Multi-spot; LightSource - Cool white fluorescent; Flash - Not fired; FocalLength - 4.60 mm; FlashPixVersion – 0100; ColorSpace – sRGB; ExifImageWidth – 640; ExifImageHeight – 480; InteroperabilityOffset – 7472; SensingMethod - One-chip color area sensor; FileSource - DSC - Digital still camera; SceneType - A directly photographed image; CustomRendered - Normal process; ExposureMode – Auto; White Balance – Manual; FocalLengthIn35mmFilm - 26 mm; SceneCaptureType – Standard; Contrast – Normal; Sharpness – Normal; Maker Note (Vendor): - Thumbnail: - Compression - 6 (JPG); Make – SONY; Model – DSC-W800;

Orientation - Top left; XResolution – 72; YResolution – 72; ResolutionUnit – Inch; JpegIFOffset – 7648; JpegIFByteCount – 10232;





I
mageDescription - Make – SONY; Model – DSC-W800: Orientation - Top left: XResolution – 350: YResolution – 350:

ResolutionUnit – Inch: Software - 1.0500: DateTime - 2017:12:17 02:52:16: YCbCrPositioning – Co-Sited:

Copyright - Copyright 2009: ExifOffset – 308: ExposureTime - 1/30 seconds: FNumber – 3.20: ExposureProgram - Normal program;

ISOSpeedRatings – 250; ExifVersion – 0230; DateTimeOriginal - 2017:12:17 02:52:16; DateTimeDigitized - 2017:12:17 02:52:16;

ComponentsConfiguration – YcbCr; CompressedBitsPerPixel - 3.80 (bits/pixel); ShutterSpeedValue - 1/30 seconds;

ApertureValue - F 3.20; ExposureBiasValue – 0.00; MaxApertureValue - F 3.20; MeteringMode – Multi-spot; LightSource - Cool white fluorescent; Flash - Not fired; FocalLength - 4.60 mm; FlashPixVersion – 0100; ColorSpace – sRGB; ExifImageWidth – 640; ExifImageHeight – 480; InteroperabilityOffset – 7472; SensingMethod - One-chip color area sensor; FileSource - DSC - Digital still camera;

SceneType - A directly photographed image; CustomRendered - Normal process; ExposureMode – Auto; White Balance – Manual;

FocalLengthIn35mmFilm - 26 mm; SceneCaptureType – Standard; Contrast – Normal; Sharpness – Normal; Maker Note (Vendor): -

Thumbnail: - Compression - 6 (JPG); Make – SONY; Model – DSC-W800; Orientation - Top left; XResolution – 72; YResolution – 72;

ResolutionUnit – Inch; JpegIFOffset – 7648; JpegIFByteCount – 10336.

I
mageDescription - Make – SONY; Model – DSC-W800; Orientation - Top left; XResolution – 350; YResolution – 350; ResolutionUnit – Inch; Software - 1.0500; DateTime - 2017:12:17 02:53:31; YCbCrPositioning – Co-Sited; Copyright - Copyright 2009; ExifOffset – 308;

ExposureTime - 1/30 seconds; FNumber – 3.20; ExposureProgram - Normal program; ISOSpeedRatings – 320; ExifVersion – 0230; DateTimeOriginal - 2017:12:17 02:53:31; DateTimeDigitized - 2017:12:17 02:53:31; ComponentsConfiguration – YcbCr;

CompressedBitsPerPixel - 3.33 (bits/pixel); ShutterSpeedValue - 1/30 seconds; ApertureValue - F 3.20; ExposureBiasValue – 0.00;

MaxApertureValue - F 3.20; MeteringMode – Multi-spot; LightSource - Cool white fluorescent; Flash - Not fired; FocalLength - 4.60 mm;

FlashPixVersion – 0100; ColorSpace – sRGB; ExifImageWidth – 640; ExifImageHeight – 480; InteroperabilityOffset – 7472; SensingMethod - One-chip color area sensor; FileSource - DSC - Digital still camera; SceneType - A directly photographed image; CustomRendered - Normal process; ExposureMode – Auto; White Balance – Manual; FocalLengthIn35mmFilm - 26 mm; SceneCaptureType – Standard;

Contrast – Normal; Sharpness – Normal; Maker Note (Vendor): - Thumbnail: - Compression - 6 (JPG); Make – SONY; Model – DSC-W800;

Orientation - Top left; XResolution – 72; YResolution – 72; ResolutionUnit – Inch; JpegIFOffset – 7648; JpegIFByteCount – 10016.


Apoi în 18 Decembrie 2017, ziua următoare, a apărut un individ care le folosește apartamentul în fiecare an în luna Decembrie sau Ianuarie-Martie poreclit fie „Cel din Bundestag” de prietenii lui, fie „domnul Președinte” de țigani după felul cum vorbește și pe mine m-au poreclit „domnul părinte” din cauza căci mă rog uneori la amiază ori la asfințit ca cantorii și din cauza celui denumit „Guvernul” la care i-am spus între etaje să nu mă spună altora că sunt „Pop㔠căci am altă religie și sunt un anumit fel de preot.

Nu știu cert dacă cel care folosește dispozitive sau programe specializate numite de băieți „scule” și de fete „fiarele” sau „astea aicea” este de la parchet sau este detectiv de la o firmă privată de pază și protecție căci fiul fostei proprietare (P.F.A.) când mi-a vorbit de ei a spus doar „-Te rog să nu-i faci probleme la maică-mea (P.S.) din cauza lui ăla” și s-a uitat înapoi spre balconul apartamentului lor de la etajul 4, moment în care mi-am dat seama căci familia lui ar putea fi sechestrată și apartamentul folosit în mod abuziv.


Totodată menționez căci fostul proprietar (P.D.) dacă chiar este vinovat probabil ar putea fi grațiat de Președintele României așa cum am menționat la pagina (3).

Conform Art. 249 din C.P. Atât cei menționați la pagina 16 care au împiedicat funcționarea sistemului și apoi reinstalarea sistemului de operare prin diferite mijloace care au produs corupere de date cât și cei care dup㠄upgrade” au împiedicat funcționarea sistemului prin blocarea blocului video de pe placa de bază au făcut „Fraudă Informatică”, prin restricționarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a funcționării unui sistem informatic, în scopul de a obține un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, adică nu au făcut acesta doar din răzbunare, ori pentru „Hărțuire” sau „Miticării” (Miticaries) prin care să-mi arate căci sistemul informatic ori de operare este prea vechi, cum sunt numite aceste infracțiuni pe situl Microsoft de unde se pot descărca gratuit unele produse gen „Microsoft Office 2010”.

A
ceasta este o poză cu sistemul informatic văzut din spate înainte de test.

Am prezentat mai sus, în pg. (32), poza făcută în momentul în care am salvat setările în BIOS și anume să se inițializeze mai întâi magistrala PCIE de pe placa de bază nforce5 și în această înregistrare demonstrez căci placa video mai funcționează în alt sistem informatic, și anume în Compaq-HP dx2400, și am argumentat în înregistrare căci placa aceasta are radiator mai galben și ventilator cu logo "Galaxy" iar modelul din sistemul în care testez are placă cu radiator mai roșu. Precizez căci această placă am campato de la aceiași persoană ca placa de bază și procesorul.

Menționez căci până la rezolvarea cu placa de bază nforce5 am revenit la lupte cu ei pe sistemul HP-Pavilion pentru care am prezentat raportul de scanare în paginile (28-19) de mai sus.

Aici este o înregistrare inclusă ca probă video care demonstrează căci pe sistemul HP-Pavilion nu neapărat am avut procesul "Process Explorer" cenzurat la 23 Decembrie 2017, data înregistrări și partajării pe YouTube, în "Modul de Siguranță" (Safe Mode), dar am avut cenzurat "Total Commander" și altele: http://www.youtube.com/watch?v=Vf6dFiOUdjE

Aici este o înregistrare inclusă ca probă video care demonstrează căci pe sistemul HP-Pavilion nu am avut procese cenzurate la 23 Decembrie 2017, data înregistrări și partajării pe YouTube, în "Modul Normal" (Start Windows Normally), dar am avut cenzurat "Total Commander" și altele:
http://www.youtube.com/watch?v=i_0vr0EEQJY



Am refăcut înregistrările într-un alt bloc din cartierul Alfa unde în „Modul de siguranț㔠orice proces se lansa în execuție cu fereastră activă: http://www.youtube.com/watch?v=OITEg5NtwFs

Apoi în Modul Normal nu mai pornește automat „Process Explorer” din „StartUp\taskman.exe” și nici „Total Commander” la fel ca la noi în bloc. https://www.youtube.com/watch?v=OITEg5NtwFs


Menționez căci și familia la care m-am auto-invitat să testez este menționată într-o declarație și în prima plângere penală din 2015 căci le-am instalat în acel an Linux Ubuntu 2012 CE și cineva le-a restricționat la fel sistemul când am revenit să le instalez un pachet de codec-uri audio cu licență pentru care era nevoie să faci o donație ori să le descarci printr-un canal cu plată pentru a le folosi într-un loc public gen restaurant. Menționez căci apartamentul de deasupra lor are același nume de familie ca familia alăturată apartamentului de deasupra mea.

Am inclus răspunsul dl. Comisar Șef de Poliție de la Poliția Municipiului Arad și răspunsul dl. Comisar șef de Poliție de la I.J.P. Arad care nu considera de competența Biroului de Combatere a Crimei Organizate să trimită o echipă a brigadei care să dezmembreze acel separeu și să confiște acele “scule” de interceptare cu microunde și de supraveghere a locuinței cu Raze X și acel bazin sau reactor care produce azot și oxigen în formă lichidă și-l deversează în scurgerea comună de pe coloana bucătăriei ori băii și ne răcește aerul în casă inducând în plămâni și haine acele substanțe ori inducându-le prin radiație direct asupra plămânilor provocând amețeli de cap ori dureri ale membrelor prin care să susțină că eu ori mama suntem bolnavi.
Totodată precizez că acel sistem informatic pe care am testat Linux funcționează în acest moment cu partiția de diagnostic deși nu am mai încercat să folosesc partiția principală de Windows Vista tip NTFS ca să evit miticării și hărțuirea cu licența și nici să mai instalez Linux căci Windows a funcționat optim vreme de șase luni timp în care am făcut numeroase capturi de ecran inclusiv cu activarea Windows Vista include pe DVD-ul prezentat, și am pus pe albumul “Computers” de pe Facebook (Florin Ciprian Bodin). Acolo am poze cu toate sistemele informatice unde se văd certificatele de licențiere excluzând părți din cheia de instalare. Dacă eu pornesc instalarea la Windows Vista ei opresc instalarea chiar dacă eu nu introduc o cheie care este opțională vreme de 30 de zile probabil pe motivul că am schimbat placa de bază chiar dacă am activat apoi și am folosit sistemul 6 luni și că nu știu de ce inspectori aparține să-mi verifice acasă licența și presupun că de la Parchet caz în care doresc să-i acuz de abuz în serviciu. Precizez căci acest sistem cu Intel Celeron 4 și carcasă și licență Lenovo Singapore îl am în rack până pun înapoi sistemul cu nforce5 numit Development-PC la care am făcut upgrade dar așteaptă un hard disc nou pe care să copii partițiile cu date. Apoi sistemul pe care lucrez la traduceri HP-Pavilion denumit Translation-PC și care are licență la Windows și la Microsoft Works și uneori este accesat și fie pornește nivelul 2 la ventilatorul de răcire ori fie se scutură ca un tractor vechi dela hard discul accesat ori fie refuză să pornească unele procese și devine inoperabil. Am făcut periodic pe acest sistem scanări de viruși cu ClamWin Antivirus așa cum se poate vedea din raportul prezentat mai sus pe pagina 29 și 30 și precizez că s-a întâmplat să-mi blocheze procesele când pornesc normal dar să pot intra în Modul de Siguranță. Acesta este al treilea sistem care mi-l includ în miticării împreună cu un sistem Compaq dx-2400 denumit Programing-PC unde am licență la Windows Vista Business la fel ca pe sistemul Lenovo dar unde nu m-au deranjat până acum doar prin blocarea Windows Defender.
Am inclus în paginile care vor urma răspunsul dl. Comisar Șef de Poliție de la Poliția Municipiului Arad și al Șefului SCCO dl. Comisar Șef de Poliție.
Din răspunsul primit la petiția 8016/2017, din 17.11.2017, nu rezultă că Parchetul de pe lângă Judecătoria din Arad ori Ministerul Afacerilor Interne nu are nici o legătură cu grupul care supraveghează locuința pentru că atunci ar fi negat că locuința este supravegheată ori ar fi răspuns că nu am prezentat suficiente probe legat de supravegherea locuinței pentru care am cerut să se facă cercetări prin petiția din data menționată. Totodată în răspuns nu s-a negat că nu s-a făcut abuz în serviciu ori că nu știu cine sunt persoanele care ne supraveghează locuința.
Precizez căci la data când am formulat petiția înregistrată în 17.11.2017 substanțele nocive identificate de Petrea Florentin Adrian și prietenii lui cu Nitrogen Lichid așa cum am arătat în celelalte petiții din 2015 și de mine cu apă amestecată cu gheață care rezulta de la instalația cu care îmi supraveghează locuința se deversau pe parcursul anilor în principal prin scurgerea de la bucătărie care la noi trece prin cămară pe lângă țevile de apă rece și caldă, unde există o serventină (spirală) pe care se aude orice este mai greu decât apa cum se lovește de marginea țevii, și menționez căci înregistrările audio le-am realizat în apropierea acelei zone a țevii. Totodată am menționat președintelui asociației de locatari care este situația și i-am explicat că uneori mă retrag în bucătărie unde pot încălzii și nu îmi rămân hainele și mai ales ciorapii și încălțările umezite cu acea substanță care acesta spunea că ar putea fi de la ceva sistem de climatizare. Am discutat cu acesta căci fam. Petrea aveau o gaură făcută în acea țeavă deoarece în acel loc la ei era pusă și mașina de spălat și mi-am arătat dorința să-mi fac și eu o gaură cu dop special care se găsește în comerț pentru scurgerea de la mașini de spălat automate și să duc probe la un laborator de analize. Menționez că m-am gândit ca eventual să pun din acel lichid pe unele fructe mai vechi să văd cum se deteriorează de la acea substanță și cât este de nocivă și să înregistrez video și să partajez prietenilor prin Youtube pe internet așa cum am făcut cu cei care îmi blochează sistemele informatice pe care i-am numit „Porcii de la Parchet” în descrierea înregistrărilor video online în care am arătat cum blochează unele programe pe care eu le pornesc una după alta.




Nu știu care sunt aceste instituții la care în răspunsul primit la petiția 8016/2017 organele de cercetare se referă cu „instituții abilitate de a interveni în astfel de situații” mai ales că Nitrogenul se găsește în aer ca Azot și în amestec cu apa din canalizare se diluează și se evaporă și nu poluează mediul, însă așa cum am precizat poliției uneori de la deversările lor atât hainele cât și peretele rămân infiltrate cu acea substanță.
În răspunsul primit la petiția 8016/2017 organele de cercetare nu țin seama căci din anul 2000, așa cum am menționat în unele petiții din 2015 și 2016, am unele divergențe cu angajați ai Casei de Asigurări de Sănătate din România care ar putea să mă identifice la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad. Din acest motiv nu m-am consultat oficial cu un medic în ultimii patru ani exceptând o odată în anul 2015 când am apelat la Serviciul de Urgențe de la Secția de Oftalmologie pentru un „șpan de flex” care mi-a intrat în ochi.
Menționez căci fiind trimis de cineva de la poliție, care nu am făcut o „notă către medicul de familie” dar a cerut să-i prezint o copie după consultul anual pentru a proba căderea în greutate pe care am menționato în petiții începând cu anul 2007, am discutat în trecere cu fostul medic de familie care spunea că nu se poate proba că am fost radiat cu Raze X prin demonstrarea căderii în greutate care era 10 kg per an în 2007-2008 și 2008-2009. Menționez căci după această slăbire am fost trimis la Laboratorul de Radiologie de medicul specialist la care i-am descris cum erau dimineața îmbinate așternuturile cu acea substanță toxică similară cu apa și filmul l-am scanat și l-am adus la medicul de familie care la adăugat în dosar. Precizez căci un domn doctor de la laborator, probabil știind căci eram persoană religioasă, ma comparat cu un preot rus numit Răsputin.
Totodată ași putea folosi filmul realizat în acel an la torace și plămâni ori un alt film la sinusuri care să le prezint la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru a face comparație cu un film nou care să-l realizez de exemplu la “Policlinica Special㔠ori la “Laser System” unde pot plăti direct.
Divergențele cu Casa de Asigurări sunt un motiv pentru care nu neapărat am medic de familie până reușesc să-mi plătesc asigurarea în Israel unde doresc să mă stabilesc, să-mi continui studiile universitare și să-mi fac stagiul militar obligatoriu pentru obținerea cetățeniei.
Totodată probarea acestor probleme cum este căderea în greutate la subponderal iar apoi în rahitism cât și subțierea oaselor și deteriorarea dinților atât în cazul meu cât și în cazul mamei mele Telepoczki Elvira fie de tehnologia de supraveghere cu raze ori fie de la concentrația de Nitrogen care uneori era mare în aer și pe alimente când nu ne așteptam nu poate fi realizată de Serviciul Județean de Medicină Legală care poate cel mult acum constata căci ne confruntăm cu aceste probleme, fie cu ajutorul cântarului ori fie oftalmic la fel de bine ca orice medic ori chiar un judecător.


Supravegherea tehnică a locuinței se poate face conform Art 139 din C.P. dacă dispune judecătorul pe cineva de drepturi, dacă există o suspiciune rezonabilă cu privire la pregătirea sau săvârșirea unei infracțiuni dintre cele prevăzute la alin. (2), dacă măsura este proporțional de importantă cu importanța informațiilor ori probelor, și dacă probele nu ar putea fi obținute în alt mod sau obținerea lor ar presupune dificultăți deosebite ce ar prejudicia ancheta ori există un pericol pentru siguranța persoanelor sau a unor bunuri de valoare (c). Menționez căci cei de la Parchet au accesat unele sisteme informatice care funcționau în locuință din stradă ori parcare așa cum am arătat în anul 2015 când chiar sistemul mamei a fost accesat după ce am creat o confuzie făcând rocada între plăcile de bază care atunci erau ambele nforce2 și ei probabil identificau o anumită componentă de pe placa de bază, și i-au dezactivat un controler IDE pentru HDD ori DVD pe PATA (Port Paralel ATA) care după 2 ani a funcționat deoarece nici eu nu am analizat exact care era placa și probabil nici ei, și au blocat repararea ori reinstalarea sistemului de operare Windows XP Profesional OEM 2CPU, și inspectorii au fost denigrați de doi tineri care au lovit din parcare cu unde mecanice sistemul informatic cu scuza căci nici cei de la parchet nu aveau ordin judecătoresc și ca urmare a unei sesizări făcută de mine mama a fost chemată la sediul Inspectoratului Județean de Poliție unde a depus o declarație prin care a confirmat o parte din precizările mele din plângere. Ca urmare a eșecului lor eu am schimbat parola Facebook și a intervenit familia Selejan să preia noua parolă așa cum am menționat și apoi mi-a venit ideea ca opțional să folosesc doar alfabetul latin pentru a scrie parola și ca urmare a rămas mai departe vulnerabilă doar parola furnizorului RDS și cei de la parchet ori un detectiv particular a continuat să-mi „curețe” e-mail-urile conform unei operatoare RDS prin programul de Linux numit Thunderbird și ca urmare am dezactivat fizic legând la masă antena router-ului din locuință și am constatat că îmi accesează direct sistemul informatic mai slab care acum este acest HP Pavilion și în trecut era Compaq-Deskpro 2000 probabil preluând una din plăcile de rețea căci până la data prezentei trebuie să montez două plăci de rețea ca să-mi meargă internetul pe una.
Menționez căci pe sistemul Compaq-Desktop 2000 nu mai pot porni doar MS-DOS 7.10 și Windows pornește doar în Modul de Siguranță din ziua în care îmi blochează o placă de rețea pe HP Pavilion și astfel nu pot intra în rețeaua „Undernet” unde acolo îmi rezervam un canal „#Bibliuta” pe când termin proiectul Biblia Mesianică ca să-i fac o mică reclamă. Astfel m-au constrâns să folosesc un PC care consumă mai mult de 200W care să-l țin deschis non-stop.

Revenind la Art. 139 din C.P. Domnul Domokos, ori cineva din locuința lui, a invocat aceasta și anume c㠄presupune dificultăți deosebite” în rack-ul de fer să-mi supravegheze sistemul din stradă ori parcare și miza să obțină un câștig financiar spunând „am cumpărat degeaba apartamentul” ținând în suspans organele de cercetare și inspectorii din luna August când am procurat componentele să fac Upgrade de la nforce2 la nforce5 și până la sfârșitul lunii Noiembrie când am avut banii necesari să-mi procur un HDD WD de 1GB pe SATA (Port Sil Serial ATA).

Totodată m-a descurajat să-mi folosesc camera, unde dorm dar o folosesc ca birou și unde țin rack-ul de fer, prin hărțuire cu ajutorul unor cetățeni sau copii, băieți minori sau fete, de la apartamentul 16 care decideau pentru mine câte ore să dorm și până la ce oră să dorm folosind „sculele” din acel perimetru unde aveau acel separeu denumit de dl. Domokos „házi colna” cauzându-mi temere căci situația stării de sănătate se va agrava de la radiații mai ales căci de mai multe ori am căzut de la 50 la 47kg și de la 47 la 45 kg ca de exemplu cu ocazia posturilor lunii noi când aceștia au premeditat să pună slăbirea mea în greutate pe seama postului total fără apă.

Conform Art. 208 din C.P. (1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă. Precizez căci la jumătatea lunii noiembrie era prima dată la noi în scara de bloc o tânără care se urca la apartamentul menționat a salutat politicos cu “Bună Ziua” și am salutat înapoi probabil neștiind că sunt în conflict cu familiile lor.

Menționez aceasta ca să arat de ce este periculos ca tehnologia aceasta să fie lăsată la îndemâna copiilor când se ajunge la abuz la fel ca în anul 2004 când m-am urcat sus la apartamentul 17 ca să-i iau la întrebări și așa cum am menționat locuiau copii în zona aceea unde era acel separeu din PFL alb și se râdeau continuu atât pe cum mie mi se umpla iar și iar vezica și se dechidea prostata cât și când m-am urcat la ei. Tot astfel și în anul 2017 pe 18 Noiembrie 2017 la ora 3 AM acea tânără a intrat în apartamentul 17 și a venit în camera mică și a făcut uz de acea tehnologie care era țintită spre mine în pat și eu m-am trezit din somn observând că mi s-a deschis prostata, deoarece alții care supravegheau blocul sau zona blocului au observat subit mișcări bruște în locuință precum am sărit din pat și ca urmare a radierii am alergat la WC să mă ușurez. Întors în pat am spus o binecuvântare ca să mă culc înapoi în speranța că nu îmi trece complet somnul și nu am analizat cine anume ma radiat la acea oră de la un anumit etej ori din stradă și nici cine anume m-a radiat cu razeX. Apoi tânăra a luat o alt㠓scul㔠din acea cameră și a țintito spre mine exclamânt puternic: “Puii Mei astea aicea... Putem analiza fluidele la băieți.” Apoi a început să mă mănânce barba și părul pe cap ca și de la un pistol cu sare și la care eu am sărit din pat și am fugit direct jos în fața blocului unde de nevi că nu m-a lăsat să dorm am dat cu piciorul în mai multe obiecte, în gard și poate în trotuar, și am plecat în spatele blocului să văd dacă era lumină la apartamentul 16 ori dl. Domokos ori unul din băieți care o știa bine a imitato însă am hotărât că aceasta nu este un factor relevant. Acestea pot fi verificate prin confruntare cu poligraful prin care să fiu întâi verificat eu și apoi tânăra cât și acea persoană care ar fi fost responsabilă de acele dispozitive specializate în acea noapte și care este vinovată.

Conform propunerii de modificare a Legii nr. 61/1991 de către Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Art. 2 pct. 25, 26 sau 27 cu privire la deranjarea vecinilor și Art.9 1 Fapta persoanei care, fiind avertizată să înceteze activitățile contravenționale prevăzute la Art.2 pct. 25, 26 sau 27, continuă să săvârșească aceste activități și prin aceasta tulbură folosința locuinței locatarilor dintr-un imobil constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani. Precizez căci tinerii care au făcut deranj în scara de bloc și pentru ei a fost chemată la Biroul de Ordine Publică familia Petrea se cazau la apartamentul 16 și apoi foloseau apartamentul 17 învecinat probabil din cauza unei tinere care atunci era preșcolară.

Precizez având în vedere Legea nr. 61/1991 căci după ce familia Petrea a fost chemată la Biroul de Ordine Publică, așa cum am menționat mai sus, a încetat activitățile contraveționale cedând apartamentul celorlați din grupul infracțional care prin minciună și înșelăciune au opținut această tehnologie de supraveghere a locuinței cu razeX și a sistemelor informatice deversând ori generând uneori Nitrogen și spunând că nu pot identifica altfel ce lucrez pe sisteme, sau alteori fac hărțuire prin radierea aerului, a hainelor, și uneori a plămânilor și altor organe și astfel tulbură folosința locuinței.

Precizez căci nu dețin informații ori probe sigure că familia Petrea a ținut legătura cu grupul infracțional ori au oferit diferite sume de bani celor care folosesc fie cu acordul proprietarilor ori fie în mod abuziv locuința și care sunt fie de la Parchet ori fie și de la anumit minister, și menționez căci cei din apartamentele învecinate 16 și 18 întrețineau această instalație până s-a mutat familia Domokos și acesta a fost momentul când am avut certitudinea căci cei de la apartamnetul 16 erau implicați și menționez căci nu au supravegheat sisteme informatice până noii proprietari au avut tentativa să adune semnături de la diferite apartamente din scara de bloc și poate din scara vecină. Menționez căci am avut suspiciunea prima dată căci unii vecini au ținut legatde mine legătura cu familia Petrea când cineva de la scara E a blocului de locuințe ma identificat într-o dimineață că duceam să îngrop o pasăre pe care am îngrijito și a murit în urma radierii cu razeX și a sunat imediat familia Petrea.
Precizez căci Legea cu privire la “Infracțiuni contra siguranței și integrității sistemelor și datelor informatice”, Art. 360 Accesul ilegal la un sistem informatic, săvârșită în scopul obținerii de date informatice cf. cu alin. (2), face aluzie la “Accesul direct la un sistem informatic” prin intermediul unor proceduri, dispozitive sau programe specializate, restricționat sau interzis pentru anumite categorii de utilizatori. Menționez căci am făcut un rack de fer pentru server prin care cei care dețin astfel de tehnologie să constate singuri căci am interzis accesul direct la un sistem informatic colocat în acel rack -server și ca să nu poată invoca căci lea permis proprietarul sistemului ori a locuinței care în cazul meu este mama mea care a contribuit cu bani pentru acel rack să-mi pot redacta cartea Sărbători Mesianice.
Totodată plângerile penale și petițiile sunt o dovadă căci am interzis accesul la sistemul informatic, nu prin placa de rețea ori prin internet unde pot alege la ce să dau accces unor categorii de utilizatori ci prin intermediul unor proceduri, dispozitive sau programe specializate prin care pot accesa orice date și aleg să blocheze orice sistem informatic pe care nu-l pot accesa.
Până la data plângerii penale prin utilizarea clandestină a puterii de calcul s-a împiedicat funcționarea unui sistem informatic, așa cum am arătat în capturile ori pozele de ecran trimise la I.J.P. Arad pe CD-ul cu probe, paguba suferită fiind pierderea operabilității și eficienței în editarea cărții Sărbători Mesianice pe care am redactato în limbile engleză, și spaniolă, și română în paralel și inoperabilitatea sa produs doar în limba română ceea ce arată căci nu a existat un beneficiu material de exemplu sub formă de mită de exemplu de la Cultul Creștin Penticostal ori de la un membru sau un grup de membri dintr-un cult de stat pentru accesarea proceselor de winword.exe pentru versiunea în alte limbi. Astfel, dacă sistemul informatic era suprasolicitat datorită preluării controlului temporar asupra procesului și procesorul se supraîncălzea și uneori pornea alarma de la senzor și se închidea dar de obicei după ce agentul ceda controlul puteam continua de exemplu să tastez încă o frază ori să refrazez o frază scrisă până făceam o mică pauză la care agentul presupunea că-i cedez controlul și apoi uitam o parte din fraza pe care trebuia să o scriu. Prin această conduită ca utilizator nu mai puteam beneficia de propriul sistem informatic așa cum ași fi beneficiat în lipsa conduitei agentului față de documentul în limba română.
În cazul când sistemul devenea inoperabil de exemplu când expandam diferite secțiuni ale cărții mele ca de exemplu din categoria “Sabate” capitolul “Sabatul Săptămânal” folosind un document scris de mine cu câțiva ani în urmă ca răspuns unui amic (sursă: http://www.academia.edu/8902289/Adrev%C4%83rul_despre_Sabat_The_True_about_Shabbat_) pe care am dorit să-l includ temporar ca rezumat ca să nu-mi mănânce multă memorie RAM și să nu devină inoperabil sistemul informatic urmând ca după terminarea altor secțiuni să-l includ complet și un îndrumar inspirat dintr-un seder liturghic în limba engleză pe care am început să-l redactez în limba ebraică și alte trei limbi interlinieare la ebraică pe care din același motiv nu l-am inclus întreg lăsând doar titlu “Exemplu de Îndrumar Mesianic pentru Ziua Sabatului” și pagina de după titlu goală până când pot împiedica orice operator să-mi perturbe operabilitatea prin conduita acestuia fie în justiție ori fie prin colocarea sistemului într-un rack. Dacă aici există concurs cu infracțiunea de perturbare a funcționării unui sistem informatic, Art. 363 C.P. în cazul Upgrade-ului de la nforce2 la nforce5 începând cu salvarea setărilor din BIOS s-a produs impiedicarea completă a funcționării sistemului. Menționez căci explicația pe care agentul o dădea organelor de cercetare era căci sistemul informatic nu este competitiv fiind doar cu o placă nforce2 și procesor cu set de instrucțiuni CMOV, MMX (+), 3DNow! (+), SSE (PAE) și fără SSE2, SSE3, x86-64, ș.a., comparativ cu un sistem mai nou, în exemplu acesta cu sistemul HP Pavilion la care am inclus raportul de scanare și care are memorii DDR1 și procesor Single Core față de sistemul cu nforce5 care are memorii DDR2 și procesor Dual Core după cum se vede în pozele prezentate. Astfel inclusiv mamei mele ia fost indusă ideea căci sistemul cu nforce2 este prea vechi și ca să demostrez contrarioul i-am donat după Upgrade mamei placa nforce2 “EP 8RDA3I+ SATA + IEE 1394” și încă funcționează la fel de bine ca placa ei EP 8RDA3I.
Prin mijloacele ori programele specializate cu care era supravegheat sistemul informatic nforce la data plângerii penale din anul 2014 s-a perturbat grav funcționarea sistemului, astfel încât în timpul identificării cu respectivele mijloace și dispozitive specializate, prin modificarea tipului de hard disc care era în loc de WD 2500 era WD 2300, dar întrucât la acea dată nu am idetificat căci acesta era motivul ștergerii sau deteriorării datelor informatice sau a restricționării accesului la date informatice pe un segement de 20GB, nu am realizat o poză din BIOS special ca să-mi servească ca probă la un proces ci am așteptat ca organele de cercetare să vină și să analizeze fie perturbarea funcționării ca să determine sursa cauzei, fie să determine accesând sistemele de la apartamentele aflate la maxim 50m de sistemul meu așa cum eu am învățat la un cerc de electronică și din cărți de radioamatori cum era posibil însă nu eram autorizat și nici nu aveam mijloace eficiente în acest scop. Astfel am pus deteriorarea datelor pe seama accesării sistemului informatic din cauza miticăriei ori hărțuirii cu fișierul “System” la care eu făceam periodic copii de siguranță pe o altă partiție împreună cu “Software”, “Security”, ș.a., din cauza unor programe care nu se puteau dezistala fără să rămână urme în “Windows Registry” cât și să reinstalez întreaga partiție “Windows” și să restaurez un “registry” convenabil din copia de siguranță care deranja unii agenți care accesau fișierul “System” și produceau, așa cum am arătat în pozele prezentate ca capturi de ecran, restricționarea accesului la acest fișier prin “crosslink” și apoi puteam să-l recuperez pentru a analiza modificările lor cu programul “scandisk.exe” de la MS-DOS 7.10 ori un program similar pe Windows x86, care producea un fișier log prezentat pe CD-ul cu probe și pe care îl mai utilizam pentru stick și memory-card, ș.a.
Precizez legat de impiedicarea funcționării unui sistem informatic căci au făcut primul pas și în cazul sistemului HP-Compaq dx2400 pe care din acest motiv nu am încetat să-l mai folosesc din momentul în care mi-au blocat Windows Defender pe Windows Vista excepție fiind pe 21 August 2017 când browserele Firefox și Maxthon care le aveam pe sistemul HP-Pavilion nu funcționau exigent pe situl NASA ca să pot urmării eclipsa totală de soare în timpul căreia am ignorat serviciul Windows Defender și inoperabilitățile care probabil le-au cauzat ori nu.
Menționez căci acest sistem informatic HP-Compaq este destul de competitiv să-mi dezvolt pagina web pe care planific să o folosesc cu Banc Post pentru a primi donații și a finața atât cele două proiecte de trasliterare și traducere, primul la Vechiul Testament (Lelingrad Codex, ș.a.) și al doilea la Noul Testament (Peshitta Arameică, ș.a.) dar am nevoie de celălat sistem care are o carcasă mai solidă și inclusă în rack este mai sigură pentru a împiedica ca pentru un beneficiu material în plus salariului diferiți agenți să opțină atât parolele de la găzduitor (FTP, CPannel, ș.a.) cât și la resursele de donații prin bancă când dezvolt situl folosind portalul MX-Publisher pe care l-am dezvoltat până în anul 2014 în colaborare cu Echipa phpBB și comunitatea phpBB România în principal sub licență GNU GPL 2.0 și 3.0 și altă licență pentru unele resurse opționale.
Menționez căci decizia de securizare a unei carcase am luato în urma deteriorărilor de date din August-Septembrie 2014 care a fost prima tentativă de “Frauda informatic㔠sesizată oraganelor de cercetare printr-o plângere penală, și decizia să-mi fac un “rack de fer” am luato în urma tentativei de “fraudă Informatic㔠din anul 2015 adică legea cu privire la “Fraude comise prin sisteme informatice și mijloace de plată electronice” Art. 249 și anume când două săptămâni au împiedicat în orice mod funcționareai unui sistem informatic al mamei mele Elvira Telepoczki alfat în camera ei care a pierdut un grup de rugăciune din rețeaua Facebook și care părea un atac din partea unui cult religios care nu-i convenea probabil căci mama mea nu era membră în vreun cult religios, însă nu a fost așa căci a urmat tantativa de “infracțiune contra confidențialității și integrității datelor și sistemelor informatice” adică încălcarea legii 161/2003 când după ce au verificat unele cărți în format electronic sustrase de pe sistemul informatic din camera mea și apoi prin telefon au verificat dacă dl. profesor Rațiu Viorel care este autorul uneia dintre cărți și dacă este persoană reală, au furat parola mea Facebook prin P.F.A. cam după o oră după ce l-au sunat pe dl. Profesor, așa cum am declarat la poliție atât eu cât și mama mea. Precizez cu privire la Grupul Facebook nu am dovezi dacă s-a furat ori nu parola Facebook a mamei și nu cunosc informații despre existența acestui grup doar din spusele mamei pe care am mai întrebato seara de ce stă mult pe internet. Precizez căci eu personal nu cunoșteam cine sunt cei care supraveghează sistemul informatic însă P.F.A, care aparent era folosit de aceștia ori el s-a folosit de ei pentru a trimite biletul cu parola d-lui. Sălăjean și P.F.A. știa și putea fi interogat la “Biroul Criminalitate Informatic㔠și puteam fi confruntați inclusiv cu poligraful atât eu, Bodin Florin Ciprian, cât și Petrea Florentin Adrian, cât și dl. Profesor Rațiu Viorel și Sălăjean Adrian și colega de serviciu a mea Monica care l-a însoțit cu mașina BMW e-120 negru și-au fost considerați “prietenii mei de pe internet”.
Cer operatorului de la poliție care a plasat greșit petiția la un birou ori cameră care are altă sferă de competență cât și organele de cercetare penală să specifice dacă articolele din C.P. specificate în petiții și în prezenta se află în aria de competență a SCCO Arad și rog să nu mai fie adresată acestui serviciu de operator ci organelor de cercetare penală de la biroul ori camera care are în aria de competenț㠄Supravegherea Locuinței” și „Frauda informatic㔠dar și alte infracțiuni similare.
Am precizat la pagina 16 căci colega de serviciu a mea, din anii 2002 și 2003, Monica împreună Selejean au fost numiți la telefon "prietenii tăi de pe internet" de dl. prof. ing. Rațiu Viorel după ce l-au sunat legat de traducerea lui biblică numită "Noul Testament Traducerea Fidela" și au venit imediat ce am fost sunat de dl. profesor cu un BMW e-120 negru și parcând sub fereastra camerei mele, unde dorm dar unde am și biroul și rack-ul de server, și din parcare l-au sunat pe Petrea F. Adrian care s-a făcut că poate obține un beneficiu material pentru cei care le foloseau probabil abuziv locuința sau punând sechestru pe locuință și puteau accesa sistemele informatice ale vecinilor în acest scop.
Precizez căci fiind proprietari fam. Petrea au renunțat la locuință după ce au fost somați la Biroul de Ordine Publică mai ales căci situația cu cei care le utilizau locuința nu era controlabilă de ei cât și mai târziu s-au dezis de răspudere și cei de la Biroul Permanent al Cultului Creștin Penticostal legat de aceste grupuri de golani care nu erau controlabili sau organizați de ei.

Precizez căci i-am identificat pe cei vinovați și pe copii care i-au denigrat prin colegul lor de la PNA care, așa cum am menționat la înșiruirea evenimentelor de la pagina 16 și 17 a fost adus cu o mașină tip ARO cu numărul AR 18 PNA, unde la pagina 17 am relatat cum la vizitat conform explicației care mi-a dato pe un coleg de servici de la apartamentul 16 și prin colegii lui Petrea F. Adrian care l-au susținut ca să nu se asocieze cu copii celei de la apartamentul 16 care au făcut acel deranj cu muzică hip-hop și înjurii din apartamentul 17 pe perioade lungi ale nopților de toamnă ale anilor 2015 și 2016 când Petrea Adiran Florentin era trimis doar să plătească cheltuielile și mai vorbea cu președintele de bloc despre gălăgioși.

Continui precizările prin a menționa căci colega ori verișoara celei de la apartamentul 16 despre care am scris la pagina 43 căci a spus „Puii mei astea aicea putem alaliza fluidele la băieți...” după care am fost țintit cu raze x în timp ce dormeam și am nevoit să cobor la ora 3 dimineața din scara de bloc, căci a coborât în 13 August 2018 într-o mașină BMW albastru închis parcată sub fereastra apartamentului meu exact în locul unde în 2015 a parcat Sălăjean Marian. Spre surprinderea mea l-am văzut în 14 August 2018 pe un „amic de-al meu de pe internet” așa cum au fost numiți incorect Marian și Monica cu care în realitate eram cândva într-un fel colegi de servici dar pe Chizdian Daniel îl cunoșteam prin Roro Romeo care era prieten comun prin Nesmerak Claudiu care este frate cu patronul de la Nega Computer și cu care am colaborat când am terminat Facultatea de Inginerie în 2002.

O să includ două pagini din petiția din 21 Octombrie 2015 formulată cu scris de mână, și anume pagina 12 și 13 unde l-am pus ca suspect pentru furt de identitate pe Chizdian Daniel despre care credeam atunci că are legătură cu cazul.








În acest context înșirui câteva episoade cu noii dar și vechii mei așa numiți "vecini" ori "amici" ori "securitărți"...

Luni 13 August 2018 l-am observat pe Chizdian Daniel despre care am adus probe în petiția din 2015, căci parca noaptea în fața ferestrei camerei mele unde am atenție deosebită din cauza că acel loc în parcare îl folosesc cei care îmi acesează sistemul informatic colocat în rackul de fer. Astfel am observat o tânără de la ap. 16 căci stătea cu el spre miezul nopții în mașină.

Prezint ca probe poze precizând căci Marți 14 August 2015 am reușit să fotografiez mașina acestuia un BMW negru cu nr. HD 73 MCD parcat pe locul unde au parcat Sălăjan Daniel și Monica în Februarie 2015 așa cum am specificat inainte de aceste două pagini 12 și 13 ale petiției din Octombrie 2015 incluse mai sus la paginile 46 și 47 din prezenta. Miercuri 15 August 2018 am fost iar analizat de la apartamentul 17 cu o tehnologie care îmi provoca traspitație și nu am putut dormi până spre miezul zilei și m-am trezit cu părul traspirat puternic și încâlcit.

Sâmbătă 18 August 2018 la ora 0 am închis calculatorul Translation-PC din bucătărie deoarece am luat de la ei blăstămății și calculatorul tura la maxim ventivatorul și nu puteam să mă rog. După repornire am dat în programul e-Sword unde de obicei pregătesc Vineri sau Sâmbătă porțiunea săptămânală și nu intra bine Biblia menționată. Apoi am intrat în programul DB Browser cu care am importato și în care mergea la fel de bine ca în Notepad++ unde am creato și am verificat bazele de date căci erau salvate seara și nu intra deloc tabele "Bible" dar intra "Details" însă am verificat de două ori până la asfințit căci merge în DB Browser versiunea SQL3 și la ora 23 am încercat în Notepad++ versiunea SQL și mergea. Nu aveam nevoie să citesc în limba Punjabi porțiunea săptămânală dar am fost curios căci mașina lui Chizdian Daniel era parcată jos în fața ferestrei. La ora 1:00 AM m-am mutat în camera mică unde am auzit vorbiri de la apartamentul 16 sau 17 unde spuneau "De mai mult trebuia să spun că nu noi blocăm, că ei blochează, o să vadă el când pleacă el de aicea. -Că..? Că..? și acolo pe drum unde el visează să pregătească porțiunea asta pe mobil... și să partajeze, că și acolo îl blochează... -Că le dai tu să blocheze sau nu?". Menționez căci am reușit să traduc din limba arameică porțiunea și am partajato în acea dimineață dar Biblia în Punjabi nu am reușit până Luni 20 august să o partajez pe biblesupport.com unde colaborez cu alți autori.

Am făcut o sesizare care părea altceva și acum pare legat de cultul acesta numit Penticostal și deci mai departe când trec pe lângă gospodăria lor mi se fac observații de la tatăl celor menționați în sezizarea pe care o citez aici:
https://app.box.com/s/gl2vkvk5hqbjss7ikfd5vwy9ymrgelk5
Către Poliția Municipiului Arad,
Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018, la ora 20:30 am urmărit spre Penny Market Alfa, pe str. Mihail Kogălniceanu colț cu str. Oituz.
Menționez căci în vară am făcut poze la Pădurea Ceala cu copaci tăiați fie legal ori fie ilegal și apoi în toamna anului 2017 am pozat câteva lemne tăiate în curtea casei de la colțul menționat și căci spuneau că erau obținute din resturile de la pădure care s-au vândut pentru foc și nu le-am spus nimic dar pozele de la pădure le-am pus în grupul Facebook numit "Pădurea Ceala". Menționez căci am fost coleg de salon în vara anului 2000 cu bunicul celor care locuiesc la acea casă nouă când am ajuns de mai multe ori internat la Spitalul Clinic Municipal unde mai mulți bărbați mi-au cerut să mă rog și eu pentru ploaie iar fiind religia mesianică căutam să mă consacru și să renunț la căsătorie și așa după m-am rugat s-au asociat multe persoane contra mea încât am renunțat la servici și am continuat studiile la Universitatea Aurel Vlaicu. Atunci am avut prima tangență cu acea familie.
Am plecat la ora 20:30 spre strada Oituz și la colț cu str. Clujului am fost somat de câțiva copii ai țiganilor care nu au continuat să mă urmărească și am mers astfel printre blocuri pe lângă firma S.C. Gaby SRL. Apoi am ajuns prin spate la market unde am cumpărat patru chifle simple tip Macromex și am ieșit pe același drum simțind căci cineva mă urmărea. Astfel m-am oprit pe drum și m-am uitat spre sudul străzii Oituz de unde veneau acei copii spre firma DOK însă mașina albă de transport era parcată în direcția opusă și au tras cu spatele spre acele locuri de parcare unde există un nuc la care primăria curând a mutat gardul deoarece este domeniul administrativ și a mutat asociația de locatari de la blocul învecinat gardul până la casa țiganilor. Menționez căci la prima casă menționată s-a extins proprietatea după moartea bunicilor sau peroanelor vârstnice care locuiau într-o casă mică acum demolată.
După ce am fugit pe lângă blocurile ANL m-au făcut hoț și au continuat urmărirea ieșind în fața din sens opus, adică dinspre cimitirul Pomenirea (vest) când am ajuns în fața blocului 56, sc. D, unde sunt domiciliat la et. III, Ap. 13 unde este proprietatea mamei.
Cel mai mic de înălțime a apărut în fața mea fie pe jos ori fie cu o mașină mică albastră sau neagră și cel mai înalt a coborât din mașina de transport albă și când primul ma prins de glugă am strigat sus la mama, Telepoczki Elvira, să cheme poliția însă ea nu a reacționat. După ce le-am spus căci am pierdut pe drum o chiflă din cauza lor și ei pretindeau că la acea casă pe lângă care am trecut prin parcare spre acel nuc direct de la magazin, primul a revendicat căci locuiește la acea casă, fie cea de lângă nuc ori fie cea vis-a-vis de market și că ieri cineva le-a trecut proprietatea și că au de la Poliție acte căci le-a furat cineva ceva și apoi mi-a dat drumul.
La ora 21:11 a coborât jos o femeie din scara de bloc fie unde locuiesc fie alături și le-a plătit o sumă de bani. După ce au plecat aceasta a strigat căci i-am recunoscut și că au contractele reziliate, așa cum făcea cineva care a plătit de obicei sâmbăta nu numai țigani să mă radieze din exteriorul blocului de locuințe cu o instalație r.x. portabilă cu care mă pot identifică și unde sunt în bloc și este legat de un caz care îl am la IJP Arad din luna Octombrie a anului 2014 care are legătură cu Frauda Informatică, și Supravegherea Locuinței de vecini de la etajul IV sau/și II și legat de care am primit un răspuns de la Poliția Mun. Arad căci ultima petiție conține aspecte acre reies căci sunt de competența Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate Arad la care a fost înaintată.
Am în vedere INFRACȚIUNI CONTRA LIBERTĂȚII PERSOANEI Art. 193 Amenințarea și complicitate la grupul infracțional cu care mă confrunt din anul 2014 pe str. Pionierilor.

Arad, 27 Ianuarie 2018 ing. dpl. Florin Ciprian Bodin
Mai menționez căci exact în acel loc au tras și o dubiță de muncitori forestieri în Februarie 2018 și dicutau cum ar putea săî se lege de mine dar s-au retras fără să-mi spună nimic. Totodată pe acea stradă Oituz în vara anului 2018 s-a asfaltat și în acel loc unde încearcă acea familie să-mi interzică să trec din drumul dinspre market Peny au lăsat un petic de asfalt care ar arăta căci oricine poate trece pe acolo în drum spre blocuri. Precizez căci nu am putut verifica dacă acea familie sunt credincioși penticostali.



Legat de vizita lui Chizdian Daniel la Arad prezint ca probe capturi de ecran legate de colaborarea mea cu el prin Skype cât și poze cu mașina din parcare cu număr de Hunedoara. Precizez căci când l-am blocat pe Skype am fost surprins că avea un nume asemănător cu un prieten Dan Daniel care folosește pentru socializare cu familia lui rețeaua FaceBook și în paranteză avea id-ul „(chidian.daniel)” care la o cîăutare pe Google l-am găsit cu proces de divorț pe situl Judecătoriei din Hunedoara și am văzuz că acesta este numele lui real.








Prezint ca probă că avea atunci cont FaceBook următoarea captură de ecran:












După ce am cerut sfatul dl. Rabin David Nagy din Oradea l-am blocat și prezinzt ca probă următoara captură:





Filename – DSC00579.JPG ImageDescription - Make – SONY Model - DSC-W800

Orientation - Top left XResolution – 350 YResolution – 350 ResolutionUnit - Inch
Software - 1.0500 DateTime - 2018:08:15 05:20:50 YCbCrPositioning - Co-Sited
Copyright - Copyright 2009 ExifOffset – 308 ExposureTime - 1/2.5 seconds FNumber - 3.20
ExposureProgram - Normal program ISOSpeedRatings – 200 ExifVersion - 0230
DateTimeOriginal - 2018:08:15 05:20:50 DateTimeDigitized - 2018:08:15 05:20:50
ComponentsConfiguration – YcbCr CompressedBitsPerPixel - 3.58 (bits/pixel)
ShutterSpeedValue - 2 seconds ApertureValue - F 3.20
ExposureBiasValue - -2.00 MaxApertureValue - F 3.20
MeteringMode – Multi-spot LightSource - Auto
Flash – Fired FocalLength - 4.60 mm FlashPixVersion – 0100 ColorSpace – sRGB ExifImageWidth - 640
ExifImageHeight – 480 InteroperabilityOffset – 7472 SensingMethod - One-chip color area sensor
FileSource - DSC - Digital still camera SceneType - A directly photographed image CustomRendered - Normal process ExposureMode – Auto White Balance – Auto FocalLengthIn35mmFilm - 26 mm
SceneCaptureType – Standard Contrast – Normal Sharpness – Normal Maker Note (Vendor): -

Thumbnail: - Compression - 6 (JPG)
Make – SONY Model - DSC-W800
Orientation - Top left XResolution - 72
YResolution – 72 ResolutionUnit - Inch
JpegIFOffset – 7648 JpegIFByteCount - 9947





În parcare erau totodată și mașinile dl. Domokos Mihai și ale lui Domokos Robert, și prezint ca probă poză cu mașina folosită de soția dl. Domokos:



Precizez căci fiind în vizită la PNȚ în Arad am auzit căci au acolo Domokos și că tatăl sau unchiul lor este arestat din alte motive decât cazul meu însă cei la Parchet pot pune sechestru pe apartamentul lor și să-l folosească împreună cu PNA pentru am-i supraveghea locuința la cererea unor președinți de cult sau secretari de stat ai Minitererului Cultelor pe motivul că am acestă religie iudaică-mesianică care suntem persecutați din 1880 de Cultul Mozaic prin rabinul șef al Ungariei numit Liktenstein din cauza a două servici religioase numite Sidur ca cele din cartea Sărbători Mesianice care atunci au ajuns la noi din Chișinău de la Iosif Rabinovici și persecuția a continuat prin scrisori trimise de rabin care credea în mod greșit că ne vom creștina având numele lui Mesia în servicii dar și citate din Noul Testament, deoarece nu ne-am creștinat până astăzi și nici nu am căzuz înapoi din Mesianism în Mozaism.



Prezint ca probă și poză cu mașina dl. Domokos Robert în spate care arată că toată lumea bună era în scara de bloc și la acea oră eram radiat puternic și nu puteam dormi.





Menționez căci am fost restricționat în 22 August 2018 pe grupul Biblia Mesianică și nu mi-am putut redistribui propriile mesaje după ce am trimis un mesaj în care menționeyz că strând bani pentru un nou domeniu.


Prezint ca probă o mostră la Noul Testament care am trimiso pe grup împreună cu prima pagină care am editato după ce am apelat la Poliție în anul 2014:




.




Prezint o pagină din ediție care arată la unul din versete asemănare cu textul Societății Biblice Britanice numită incorect Biblia Cornilescu și legat de acest gen de versete m-au acuzat aceste organe juridiciare că le-am copiat din acea Biblie. Unele caractere nu funcționează și este nevoie de o ediție mai nouă a procesorului de cuvinte.



Prezint ca probă prima dicuție cu Chizdian Daniel pe grupul Biblia Mesianică:








Mai departe Daniel folosește un vocabular similar cu fetele de la apartamentul 16 care l-au numit pe Pap㠄Păpoi” și pe maicămea „Mămoi” și pe vecinul de la parter dl. Moț „Băboi”.

Acestea din pozele prezentate sunt discuțiile care le-am continuat pe Skype unde a continuat să mă insulte și l-am banat, așa cum se vede din capturile de la pg. 51, iar apoi am cercetat să văd cine este în viața reală.

Precizez căci și acum când scriu aceste cuvinte sunt tot traspirat din cauza tehnologiei cu care îmi supraveghează apartamentul cei de la Parchet și că Chizdian Daniel era bine informat în ce condiții mă chinuiam să stau la calculator și să am răbdare la răspunsurile lui. Această situație nu a fot continuu așa ci mai ales atunci când eram analizat de organe juridiciare care foloseau locuința de protocol de la etajul 4 și față de care încercau să mă denigreze ci care locuiesc acolo.

Menționez că sistemul infomatic menționat în petiție are acum o placă de bază Asus M2N cu nForce2 ca cea originală și funcționează cu HDD-ul de 1TB și deocamdată cu acel Windows XP cumpăprat de la SC. Around SRL și așteaptă bani pentru licențe de MS Windows 10 și MS Office 2010-2016 în paralel cu domeniul și găyuire web pentru care aștept să mi se facă donații online.

Menționez că motivul pentru care m-am motivat să scriu aceasta, și anume acum este ceva dispozitiv R.X. Portabil cu care mă țintesc la maxilar și care îmi înrăutățește starea de sănătate prin aceea că pe lângă că am dinții tociți de la sculele lor mi se mișcă și jumătate de maxilar, stare din care ași putea să-mi revin în 2-3 zile dacă ar înceta cu radiațiile sau dacă ași sta mai mult pe afară unde am probleme atât cu familia de lângă market-ul Peny cât și cu difeiți tineri care cu care nu am intrat în altercații din cauza altor tineri care am văzut că au apărut din scările de bloc de mai mai multe ori și probabil fiind de aceiași vârstă i-au putut indetifica.

După 3 Ianuarie 2019, agenții de la et. IV trag în mine cu o armă cu care îmi creapă dinții și odată la două zile mi-au cauzat probleme sexuale după ce cam cu 30 zile înainte m-au defilat în timpul sărbătorilor cu mijloacele cu care îmi supraveghează locuința și sistemele informatice.
Am apelat la poliție din 2014 și în loc să rezolve cazul s-a agitat mai multă lume și unii agitatori spun că polițiști lucrează și la golanii de lângă sinagoga neologică și cei care folosesc apartamente în bloc unde cei care supraveghează apartamente sunt întrebați uneori de la care poliție sunt și răspunde cineva care locuiește acolo spunând că au cumpărat apartament aici și chiar sunt propietari.
Au instalația cu RazeX cu care analizează unde suntem în casă și LNC cu microunde cu care analizează ce fac pe un sistem informatic PC, smartphone ș.a. și în plus folosesc și conexiuni biometrice prin anumit tip de chip să mă analizeze. Uneori mă lovesc în maxilar cu RX și uneori eu ori mama facem mici exeme pe piele unde țin mult acel aparat.

Ofițerul cu care am discutat în sediul poliției și am dat o declatație spunea că trimit pe cineva să verifice instalația lui Petrea, apoi familia lor au fost chemați la poliție și mama mi-a cerut să-mi cer scuze iar băiatul lor a spus "Ce..? Că suntem vinovați", când a coborât la noi, înainte să vândă apartamentul. După ce s-au mutat, cel de lângă ei dădea raportul seara la ap. 10 dacă ne face "atmosferă" dar cazanul cu apă grea pentru care i-am reclamat nu l-au umplut până s-au mutat noii proprietari pe care i-am identicat că au adunat semnături și nu i-am salutat împreună cu cea de lângă ei să nu pretindă că-mi sunt prieteni când îi solicită golanii de la Casa cu Lacăt.

Sunt puternic afectate unele haine, pantofi ș.a. cele purtate în această perioadă, apoi părul acum îl am castaniu de la azot maro mai deschis, și dulapul de la bunica trebuie remontat când se opresc și uneori după ce toarnă lichidul se răcește până la etajul 1 peretele care rămâne încărcat cu nitrogen.

Menționez că am fost ciufulit de țigani „preotul ăla cu pată maro”.

Înșirui câteva episoade cu noii dar și vechii mei așa numiți "vecini" ori "amici" ori "agenți PNA"...
Luni 13 August 2018 l-am observat pe Chizdian Daniel despre care am adus probe în petiția din Aprilie 2015 căci parca noaptea în fața ferestrei camerei mele unde am atenție deosebită din cauza că acel loc în parcare îl folosesc cei care îmi acesează sistemul informatoc colocat în rackul de fer. Astfel am observat o tânără de la ap. 16 căci stătea cu el spre miezul nopții în mașină. Prezint ca probe poze precizând căci Marți 14 August 2015 am reușit să fotografiez mașina acestuia un BMW negru cu nr. HD 73 MCD parcat pe locul unde au parcat Sălăjan Daniel și Monica în Februarie 2015 când i-am acuzat de 'Fraudă Informațională' și au apelat la cei din ap. 17 să afle parola FaceBook. MCD este de la Mihai Chizdian Daniel care folosește ap. 12 unde locuia un angajat ANAF. Miercuri 15 August 2018 am fost iar analizat de la apartamentul 17 cu o tehnologie care îmi provoca traspitație și nu am putut dormi până spre miezul zilei. Între timp mașina BMW a început să fie folosită de un cetățean evreu-rom care a închiriat ori cumpărat ap. 12 lângă noi.

Sâmbătă 18 August 2018 la ora 0 am închis calculatorul Translation-PC din bucătărie deoarece am luat de la ei blăstămății și calculatorul tura la maxim ventivatorul și nu puteam să mă rog de la zgomot. După repornire am dat în programul e-Sword unde de obicei pregătesc Vineri sau Sâmbătă porțiunea săptămânală și nu intra bine Biblia menționată. Apoi am intrat în programul DB Browser cu care am importato și în care mergea la fel de bine ca în Notepad++ unde am creato și am verificat bazele de date căci erau salvate seara și nu intra deloc tabele "Bible" dar intra "Details" însă am verificat de două ori până la asfințit căci merge în DB Browser versiunea SQL3 și la ora 23 am încercat în Notepad++ versiunea SQL și mergea. Nu aveam nevoie să citesc în limba Punjabi porțiunea săptămânală dar am fost curios căci mașina lui Chizdian Daniel era parcată jos în fața ferestrei. La ora 1:00 AM m-am mutat în camera mică unde am auzit vorbiri de la apartamentul 16 sau 17 unde spuneau "Demai mult trebuia să spun că nu noi blocăm, că ei blochează, o să vadă el când pleacă el de aicea. -Că? Că și acolo pe drum unde el visează să pregătească porțiunea asta pe mobil... și să partajeze, că și acolo îl blochează... că le dai tu să blocheze sau nu".
https://app.box.com/s/9e6ql0wpl0gs3o7wco6xm4ug7r9qn4h1

În luna Octombrie după ce am primit de la Poliția de Municipiu două răspunsuri prin poștă în care promiteau să înainteze cazul (nr. 6712/04.09.2018) la Serviciul BCCO de către Comisarul Șef de Poliție, Troiac Ștefan, de unde nu am primit răspuns ci am primit de două ori răspuns tot de la Poliția de Municipiu. Ca urmare aceștia din bloc 56, sc. D au fost amenințați verbal Duminică, 6 Noiembrie, de către indivizi de la blocul 79 sau 80 legat de serviciul liturghic iudaic-mesianic săptămânal, să pormească instalația căci altfel "face ce vrea aici" referindu-se la mine.

Astfel după zece luni de când am găurit acea țeavă au recidivat și au început un fel de răzbunare în care uneori am înghițit părți din dinți.
Menționez căci în toamna anului 2018 nu am avut nici o persoană exceptând poștalul care aduce pensia mamei care să intre în apartamentul nostru.

Totodată nu știu dacă instalația este omologată sau dacă este de la parchet ori de la o morgă ori de la un laborator msdical dar dl. Domokoș Mihai are rude medici și la PNȚ Arad mi s-a spus că dl. Domokoș Robert este deținut acolo și ceilalți care au folosit în Iulie 2018 apartamentul să-mi radieze o familie de 34 melci măr tailandezi au făcut discuții în casa scărilor spunând râzând că "Opțional avem sechestru pe locuință de la parchet". Menționez că atunci am pozat dinții cum s-au topit stând lângă aqvariul cu melci pe care le-am partajat în același album pe Facebook.
Precizez căci am făcut o poziție din pozele făcute în începutul lunii Iunie în care se văd dinții cât erau atunci de mari și unde mai aveam dinți și căci pe lângă o poză comparativă în cavitatea bucală pot face un film la un laborator de radiologie din care să se vadă cât am jocul la articulațiile maxilarului de jos.

Am și poze recente cu Chizdian Daniel în parcare apropierea mașinii lui noi și în una din poze se pot vedea cele trei tinere care locuiesc alături nouă în apartamentul 12. Această precizare este din cauza tinerelor care din mai multe apartamente folosesc implante biometrice cu care doar mă deranjează fără să mă vatăme fizic ireversibil.

Menționez căci nu știam că persoana care este găzduită în 2014-2015 în apartamentul 16 este de la PNA și am informat greșit organele de cercetări penale căci sunt de la armată și au scopul să-l apere pe Petrea Dumitru care era considerat erou pentru că a dezertat în timpul evenimentelor din Decembrie 1989 și menționez căci nu cunosc motivul pentru care ne supraveghează locuința nici în perioada 1996-2000 și nici între 11.09.2001-2002 și din 01.09.2003 până în prezent.

Am observat că nu am fost supravegheat din vara anului 2002 când am lucrat pe convenție la Nega Computer S.R.L. și aceiași perioadă a anului 2003 după ce doar trei luni am lucrat cu contract de muncă la începutul anului.
Menționez căci în această perioadă am avut curent la maxilar, unde lucram în service, și mi s-a imflamat maxilarul și mi-au lăcrimat ochii și căci după care patronul ma identificat și ma trimis acasă, au avut în apartamentul 17 doi tineri care s-au desconspirat când m-am rugat și durerea a încetat imediat ce au oprit radiația sau oscilațiile. Aceasta este singura zi în care am avut supravegheată locuința în perioada colaborării cu Nega Computer S.R.L. Ca urmare am făcut un tratament cu 21 de ampiciline forte și la încheierea tratamentului patronul a cerut să-mi fac un test "exaltat" din salivă și un test de urină care au fost negative din cauza antibioticelor. Menționez că sunt alergic la peniciline, la potasiu, și la nistatină, dar oarecum tolerez ampicilina în funcție de starea mucoasei de la stomac căci în anul 2000 am avut ulcer dodenal.
Menționez căci la Sonic Prodimpex S.R.L. am fost probabil supravegheat în 1998-1999 de la casa de peste drum și că nu mă puteau supraveghea la U.A.V.decât prin colegi din cauza campusului care era împărțit în multe corpuri. Apoi la trecerea în anul 2000 nu mă aflam în relații de amiciție prea bune cu tânăra care locuia peste drum pe strada Lipova unde lucram și apoi au înscenat noaptea sau dimineața diferite situații cu tinerii care locuiau în zonă pe care le-a identificat și patronul Iancu Dorel care locuia totodată în acea zonă unde ordinea publică era deranjată de acei tineri înainte de cele 90 de zile de conced medical în care m-am tratat la secția de Medicină Internă și am prezentat poliției dovezi.
Am menționat acestea deoarece la Poliția Municipiului Arad au sugerat că cu un loc de muncă în altă locație decât unde locuiesc ar face să nu mai fiu supravegheat fie la domiciliu ori fie acasă cât și să arat căci este posibil să fiu supravegheat permanent atât eu cât și persoane cu care am avut relații de servici, relații de amiciție, vecini, familie, ș.a. de la tentativa de omor din Februarie 1996 despre care am făcut precizări în petiția trimisă la I.J,P. Arad și disponibilă online la legătura prezentată mai sus.

Menționez legat de vecini căci prin afirmația domnului Veliciu Sorin care a spus "A! Deci continuați acțiunile domnului Tică?" am înșeles că lista cu semnături nu era dezignată să semnez eu ori mama mea.

Precizez căci pot identifica vârsta cât și genul persoanelor care intră în apartamentul 17 după tocuri, greutate, după sărituri - dacă este copil, și că fata chiriașei de la apartamentul 16 care este elevă a fost somată de sociologi în anul 2018 că poate face școală de corecție dacă folosește un anumit dispozitiv să mă defileze și mamei ei i s-a pus în vedere că nu mă poate folosi pentru ași educa sexual copilul ori pentru divertisment și li s-a explicat că nu am ajutor social, nici grad de handicap, cât și căci de aproape opt ani am testele psihologice promovate.


Menționez că au abuzato și pe mama mea, Telepoczki Elvira, cu mijloacele de la parchet și că ea a preferat să se prefacă că este răcită, și percizez că se aud pași la ușă de la ap. 16 la 17 și apoi pașii prin tavan când o acționează fie să tușească fie să urineze ori ambele, și mai ales că nu se poate ține să ușureze și uneori să se amuze când ne acționează în același timp pe amândoi.
"Abuz în serviciu" este calificată fapta ca pentru un "beneficiu material" angajații de la PNA au lăsat mijloacele denunite de ei "scule" pentru a-mi cauza probleme de sănătate mie și altora supravegheați.
Duminică, 27 Ianuarie 2019, am făcut înregistrare audio în care se aude pe de o parte cum deversează lichid care nu-mi amintesc exact dacă îl numesc „geil” sau îl denumesc diferit, pe fondul căreia se aude cum mă rog cuvintele de pe „mezuza” (Binecuvântări, Deut. 6:5-11, Isaia 6:3, Matei 6:9-13) și mama care îmi cerea să mă rog mai încet deoarece asculta Biblia Audio. Apoi am anulat să merg în piața de animale exotice și să cumpăr o pereche de xipo roșii după ce familiia Domokos nu doar supraveghea apartamentul ci a deversat spray toxic susținând că cresc insecte în unul din acvarii, probabil unde am încălzitor și se vede mai bine cu un gen de cameră termică. La ora 12:30 am avut astfel blocată o placă de rețea la „Translation-PC” și am fost nevoit să mă spăl pe cap și să deschid ușa la apartament în timp ce mama mea era nervoasă și nega că se simpte spray toxic. Pentru că nu au folosit „mijloacele” de pe trepiede să mă defileze nu am avut intenția să ies pe „casa scărilor” și să-i scuip și să le întorc „ochi pentru ochi, dintente pentru dinte, pumn pentru pumn și picior pentru picior” cum cere Profe. Moise ci am făcut eforturi să scot mirosul toxic din apartament. Astfel ei, după obiceiul lor când îmi fac ceva rău, au ieșit împreună. Familia Leonte s-a întors de la plimbarea motanului „Tomiț㔠și era exact la etajul III. Aceștia deschid un monolog în limbaj ardelenesc: -Ce să facem..? Ăsta nu-nțelege aici! Mâine trebuie să mergem și să le dăm iară c㠄ăsta (opțional) nu-i normal la cap...” chiar dacă nu avem acte. Ne-au chemat iară să le dăm declarații.


Menționez că aveam miros de lapte praf sau glet pe haine și pe față în timp ce am scris aceste cuvinte și că copii pe care îi utilizează de la etajul IV erau în apartamentul 17 și probabil agentul de la PNA în apartamentul alăturat și le spunea ce să facă din apartamentul 16. Probabil, tot acesta a trimis familia Domokos de acasă la ora 13:30.

Acțiunile lor au continuat în 28 Ianuarie începând cu ora 16:03 când colegul vostru de la parchet mi-a blocat browser-ul în mod similar cum bloca Windows Live Mail în Martie 2015 și după ce am intrat în seviciul „E-mail Anywere” pe care îl folosesc pe cele două sisteme informatice suplimenare și văzând că sistemul informatic a devenit inoperabil am făcut o poză la ecran din care se poate vedea căci tab-ul a devenit inactiv având o culoare albă, apoi am continuat să fac poze pe care le pot prezenta ca probe la poliție ori la parchet cum am mâncat și am urmărit două persoane dubioase în parcare care mergeau legați unul de altul iar cel cu chipiu s-a ascuns într-o dubă albă parcată sub fereastră și care nu știu dacă au de aface cu cazul meu, și o poză la ora 17:15 în care agentul ori cel de la parchet care îmi supraveghea sistemele și locuința probabil a fost înlocuit de un alt coleg de-al lui de serviciu și programul „Mozila Firefox” dă eroare când este lăsat cu mesajul „Firefox has stoped working” într-o fereastră mică.






Precizez că era a treia oară din data se 4 Ianuarie când am primit acel mesaj de eroare pe sisteme informatice diferite și am avut pregătită din aces motiv camera special să fac o poză și să capturez un moment în care ăi îmi fac interdicții.

Apoi am lucrat de la ora 17:15 până dimineața la ora 5:00 la extensia „orynider/custom_headernfo” de pe github.com la „language/he/hisquotes/common.php” care conținea la acea dată 11 citate de Mesia din Evanghelia după Ioan și unul din Faptele Apostolilor 5:9 din Arameică-Syriacă puse pe curat în sec II e.n. de transliterat și de tradus în fiecare limbă din pachet și respectiv din extensie. Și din cauza acțiunilor lor până în 31 Ianuarie au rămas netraduse ultimele trei însă am început cu primul verset în „sy-lat/wlcodex/common.php” pe care l-am rescris în limba arameică și alfabetul ebraic și când termin câte un citat din cele cinci cărți ale lui Moise am făcut notă să le trasliterez în alfabetul latin, din cauza că eram inapt de lucrări religioase.

În 29 Ianuarie 2019 la ora 5AM m-am culcat și după 30 minute am fost abuzat sexual cu un anumit dispozitiv moment în care am sărit din pat și fugit la fereastră unde a ieșit din parcare acea mașină de trasport albă care nu știu dacă are de aface cu cazul meu deoarece am pățit la fel în dimineața următoare și acea mașină nu era în parcare însă am mers pe pistă greșită în loc să bănui vecinii ori angajații parchetului din vecini.

În 30 Ianuarie 2019 m-am culcat la ora 1 AM după m-am rugat de miezul nopții și am mâncat, apoi m-am trezit la ora 2 AM simțind impresiunile psihice ale unei tinere de 9-10 ani care era pusă să-mi facă porneea și m-am bucurat că m-am trezit la timp și nu aveam mărite glandele genitale și că nu era tare transpirat și m-am rugat după tradiția ebraică și porunca din Deuteronon sau Davarim (Cuvinte) 6:5-11 și apoi m-am spălat pe față cu hipoclorat parfumat să scot efectul de la radiații și am observat că nu mai am avut dinții pulsați cu dipozitiv r.x. portabil, cu un impuls numit de mine „țăcăneli”. Aceasta după ce am primtit notificare că mi-ați luat în evidență sesizarea.

Apoi în 30 Ianuarie 2019 am fost agresat la ora 4:00 AM de doi tineri care m-au strâns intestinele cu presiune mare probabil știind că în România am fost inapt de stagiul militar pe timp de pace din cauza a două operații ghirurgicale la 2 ani și 6 luni și alta la 19 ani și 6 luni tot de ocluzii intestinale, și cea din urmă în urma nerespectării recomandărilor medicale să nu fac efort fizic și idem am fost strând la ora 8 AM. Precizez că am mai fost agresat cu acea tehnologie în 31/1 Ianuarie 2013 înainte să apelez la poliție cu un an și cunoșteam efectele nefaste acelei tehnologii și altfel am similat că mă culc.

Apoi la ora 4:30 AM am fost luat la batjocură de o persoană numită de mine „Porco Dio” adic㠄Zeul Porc” deoarece ea imită pe „Achim Ioan” și pe „Szarvas Carol” pretinzând că este demon. Acestă persoană ma defilat în 30 Ianuarie 2019 la ora 4:30 în timp ce mi-am schimbat tamponul de discontinuitate urinară pe care l-am analizat la lumină în baie la ora 2:30 când am urinat și cu toate că era de multe zile și s-a impregnat de la mâini cu culoare cenușie încă ritualic era curat. Astfel în timp ce am schimbat acest tampon de dicontinuitate urinară pe întuneric în spatele ușii camerii mici unde nu se putea vedea de la blocul vecin și în baie in caz că sunt defilat să nu continue să mă analizeze cu mai multe tehnologii și să nu mă acuze că mă defilez și că nu sunt preot consacrat, ceea ce prevenea să mă angajez la Templul din Ierusalim care se construiește anul viitor, lucru care părea din 4 Ianuerie să facă parte programul de dinegrare al colegilor dumneavoastră din B.C.C.O. care se reunesc cu cei de la parchet și cu cei de la Jandarmerie la I.J.P. Arad și cu care am avut multe conflicte începând cu anul 2009 când am început colacorarea cu Aaron Schiff cu care încă colaborez pe facebook, și pe care o parte le-am prezentat mai sus.
Astfel mi-am amintit replici la salutări la I.J.P. Arad de genul „Noi îl denigrăm și el ne salut㔠și „Departe să aparăm pe cineva care opțional trăgea în noi la Revoluție” pe care le-am luat în anul 2015 primăvara când așteptam să intru în audiență la un ispector și am predat telefonul mobil la poartă.


Lacul înghețat înainte de zori.

La ora 8:30 am simpțit iar presiuni și am constatat iar că am tamponul imregnat cu ceva „tahor” (impur solid) însă nu au renunțat la presiuni până la ora 11:00 AM când l-am înlocuit cu un tampon nou implet din bumbac pe care l-am folosit până în dimineața următoare.



Decizia am luato după ce la ora 10:20 am surpins un băiat cam de 20 ani cu jachetă maro și sac albastru în spate că coboară scările de la etajul IV și apoi traversează drumul în pas alergător, și pot include poza la probă dacă demostrează ceva. Menționez căci înteaga zi am avut dureri în zona bizunarului stând și mă gândesc la glumele celor de etnie maghiară care probabil au ținut țintită ceva tehnologie cu r.x. întreaga zi pe mine în partea stângă și menționez căci Domokos este nume de etnie maghiară dar și că durerea persista în zona din afara orșului un am stat și m-am rugat dimineața la ora 5:30-6 AM și după aminază.



Băiatul care a coborât de a etajul IV în poza originală.


Apoi în 31 Ianuarie 2019 la ora 6AM cel de la parchet a folosito pe fiica doamnei Domokos care probabil este colegă de servici la ceva orfelinat sau Casă de Copii și probabil colegă de servici cu chiriașa doamnei Achim Claudia care se nunește fie Rahela, fie Cristina, și acea tânără Loredana ori „Lorena” care spunea „Puii mei astea aicia! Analizăm fluidele al băieți” și ma confundat cu ceva copil, cu care poate face ce vrea ea, așa cum am menționat mai sus, agresându-mă cu acele „scule” din acele trepiede cu care îmi supravheghează locuința și pe care am văzuto cu acel jandarm blond care m-a numit „Axinte” în anul 2009. Una din aceste chiriașe are o tânără de 9 ani pe care am auzito spunând că a lăsato să mă abuzeze cu tehnologia biometric㠄să-i pap pe p...” și se plângea că acum nu o lasă nici să mă identifice, dar pe înregistrare a fost că am că m-a apărat și cu acesta că în anul 2005 m-am făcut că sunt bolnav psihic, acestea nu știam că tinerele le cunoșteau deoarece am cedeat într-un fel cu acesta la presiuni cam prin 6 Ianaurie când am avut apoi comoție cerebrală și am continuat neștiind ce să fac să mă prefac în acel an și apoi nu am mai dat nici teste phihologice până în anul 2010 cu care puteam demostra contrariul, când am avut 3 indici cu care mă încadrez la depresie și am luat testul cu 5+1 seturi de cărți în anul 2011 când cu cele 6 seturi nu am avut indici deoarece am ales că îndrăgesc câte un bolnav epileptic și un isteric și că urăsc câte un bolnav homosexual și câte un maniac (mitocan) în fiecare set.


Așadar în 31 Ianuarie 2019 la ora 6AM am fost suprprins că dorm de cei menționați mai sus și au repetat schemele din dimineața precedentă 30 Ianuarie ora 2AM ca să devieze phihic o tânără aflată în program de reeducare sexuală și psihică care nu a avut succese să facă porneea cu acea tehnologie biometrică nici atât ca cu o dimineață înainte și atunci ca să o poată folosi contra altora s-au gândit să mă abuzeze ei și să facă în așa fel încât să cadă vina pe ea și să-i producă același comprex de simptologiii psihice care să o devieze să facă rău aproapelui resul vieții având remușcări și neștiind căci am avut probleme din cauza lor în ultimele 24 de ore ceea ce impiedica să am sigile bine coagulate. Astfel eu m-am trezit și neștiind ce se întâmplă m-am rugat la fereastră după tradiția ebraică în timp ce ei au continuat atacul sexual și apoi am intrat la baie să urinez și să văd cum stau și am constatat căci tamponul de discontinuitate era tot „tahor” (impur solid) după care a intervenit persoana denumit㠄Porco Dio” și a scos cu anumită tehnologie cu care am fost agresat prima dată în Decembrie 2008 când prima dată i-am văzut că au utilizat apartamentul 16, hormoneție incoloră pe canalul sexual și am aruncat al doilea tampon care era impletit temporar în 3 minute și nu reușit să-l folosesc.
Apoi am auzit pașii a două femei și un copil și care au certat copilul cum să țină acel aparat spre mine care între timp am impletit încă un tampon din care am rumpt puțin căci copipul s-a împotrivit și au reușit să defileze de tot iar ori căci nu mai era lichid la trompe pe care să-l scoată și a ieșit doar presiune de aer și am avut un feld e zgârâiere pe canalul urinar mai sus de prostată.

La ora 7:20 AM am dorit dă ies în casa scărilor și m-am ascuns înapoi după ușă în timp ce au coborât acea tânără cu aspect de turcoaică de care am scris mai sus căci probabil este colegă undeva la servicul social sau la ceva orfelinat cu cea de la apartementul 16 de unde provin acele fete. Astfel m-am abținut să scuip pe ele deoarece o consider pe acea tânără bolnavă psihic sub controlul unor mitocani de tânără și nu știu ce efect fiziologic și psihic are saliva unui bărbat dezolat asupra unei femei tinere.




La ora 7:30 m-am îmbrăcat și am coborât să ies în afara orașului acceptând căci am pierdut încă o zi de lucru și afară era domnul Domokos Mihai, probabil fiul lui Domokos Robert de care am scris mai sus, și care avea acel gen de căciulă de lână pentru care am fost numit de un jandarm „Axinte” și care s-a urcat în bloc iar apoi a pornit mașina argintie cu nr. AR XX RAE folosită de femeile care m-au mai defilat. De exemplu în 28.11.2018 la ora 3:30-3:49AM când apoi le-a fost bușită mașina de cineva care ia părut rău căci religia lor practică acest gen de persecuție și nu am mai făcut plângere la organele de cercetare. Apoi am făcut poză cu mașina idem ca în 28 Noiembrie cum iese din parcare mașina ca persoanele care conduc mașina să nu aibe în cazul unui proces alibi.


Arad, 31 Ianuarie 2019                                                                 ing. dpl. Florin Ciprian Bodin
                                                                                                        CNP: 17608310200XX